More

  Hogyan befolyásolta a vállalat új irodába költözése a helyi rangsorot [2 eset]

  Két példa arra, hogy az iroda megváltoztatása a cég kártyáján a Google My Business alkalmazásban hogyan befolyásolta pozícióját a helyi keresési eredményekben.

  A Google My Business segít a felhasználóknak megtalálni a megfelelő cégeket a közelben. Sok ajánlat lehet, így a Google rangsorolja a vállalatokat a listán. A helyi rangsorban fontos a földrajz: a vállalat irodájának fizikai távolsága a Felhasználótól vagy a szállítási területre való belépése.

  A költözés, vagyis a cím tényleges megváltoztatása befolyásolhatja a Társaság kártyájának rangsorolását a helyi lekérdezések kiadásában. 

  Elemezzünk néhány forgatókönyvet, amikor egy szervezet lépése növelte pozícióját a Google My Business-ben. Példák a “Sterling Sky” SEO ügynökség tulajdonosának valódi tapasztalatairól Joy Hawkins.

  1. eset: egy cím hatása a Google My Business rangsorára

  A Sterling Sky ügyfelei között olyan személy volt, aki üzleti tevékenységet folytatott az otthoni szolgáltatások területén. Nem volt fizikai iroda, ezért a Google My Business szolgáltatóterületet kapott, az otthoni címét pedig a szervezet kártyáján tüntették fel.

  Amikor az üzletember egy másik lakásba költözött, a GMB címét frissítették.

  Másnap az optimalizálók a helyi minősítésben a pozíció növekedését tapasztalták számos olyan kulcs esetében, amelyek az üzletember számára irányultak.

  Как переезд компании в новый офис повлиял на локальное ранжирование [2 кейса]1Rangsor növekedés

  Az új lakás a régi cím közelében található. Az üzletember egy kicsit közelebb került a város központjához, ahol rangsorolást keresett, egy kicsit közelebb az index postai zónájának központjához, ahonnan az optimalizálók szerint a rangsorolási jelentést beolvasták.

  OLVASS TOVÁBB:  A WhatsApp teszteli a helyi vállalatok katalógusait

  Az optimalizálók három hónapig nem frissítették a címet bármelyik idézetében, így nem társítják a minősítési növekedést semmi mással.

  A lépést követő hónapokban folyamatos növekedést tapasztaltak mind a Google My Business, mind az organikus keresési eredmények terén.

  Как переезд компании в новый офис повлиял на локальное ранжирование [2 кейса]2Növekedés a Google-nál

  További információ a témáról: Hogyan lehet hatékonyan támogatni egy helyi vállalkozást bármilyen költségvetéssel

  2. eset: a verseny hatása a Google My Business láthatóságára

  Egy másik példa egy ügyvédhez kapcsolódik. Egy olyan épületben dolgozott, amely több más ügyvédi irodának is otthont adott, amelyek ugyanazokat a kulcsszavakat használták, mint ő. Ez ahhoz vezetett, hogy a Google gyakran kiszűrte hirdetését a versenytársak javára — egyszerűen nem mutatta meg a közönségnek.

  OLVASS TOVÁBB:  Az Apple alternatív fizetési módokat biztosít az alkalmazásfejlesztők számára

  Az optimalizálók azt javasolták, hogy költözzön egy másik irodába. Nagyon mozgott, a GMB címét frissítették, néhány nap múlva pedig a minősítése nőtt. A Seoshniki más tényezők hatását is kizárja,a költözés után több hétig nem frissítettek semmit.

  Az egyik fő kulcsának példájával ez a diagram azt mutatja, hogy egy héttel a költözés előtt, egy héttel azután elfoglalta a helyeket a helyi keresési eredményekben.

  Piros vonalakkal ellátott jelölők a középső show-ban, amikor az ügyvéd ajánlatát egy másik ügyvédi iroda szűrte ki, amely a régi épületben található. A költözés után versenytársaival együtt kezdett bekerülni a vállalatok listájába.

  OLVASS TOVÁBB:  Microsoft Edge tesztek "Super-duper Biztonságos mód"

  Как переезд компании в новый офис повлиял на локальное ранжирование [2 кейса]3Az ügyvéd láthatóságának összehasonlítása a versenytársakkal

  A Google válthat olyan cégek között, amelyeket hasonlónak tart, és kiszűrheti az egyiket a másik javára. Korábban ez gyakran történt az ügyvéd üzletével a példából — ajánlatát egy versenytárs blokkolta, úgy tűnt, hogy a szűrő alá esik. A mozgás után ez a minta megállt.

  Как переезд компании в новый офис повлиял на локальное ранжирование [2 кейса]4Láthatósági különbségek a GMB-ben

  A cím megváltoztatása után a SEOs észrevette azokat az eseteket is, amikor egy versenyképes cég, bár magasabb minősítéssel rendelkezik, mint ügyfelük, de már nem tűnt el az ajánlatok listájából. A lépés után ezeknek a kulcsszavaknak a minősítése növekedni kezdett.

  Как переезд компании в новый офис повлиял на локальное ранжирование [2 кейса]5Как переезд компании в новый офис повлиял на локальное ранжирование [2 кейса]6A növekedés rangsorolása az idő múlásával

  További információ a témáról: Hogyan lehet nyomon követni a helyi optimalizálási mutatókat

  Eredmények

  A vállalat Google My Business-ben megadott címe befolyásolja a helyi rangsorolást. Mielőtt döntést hozna egy másik irodába való költözésről, elemezze, hogy ez hogyan befolyásolhatja vállalkozását és jelenlétét az interneten, hogy a közeli erős versenytársak megakadályozhatják-e Önt.

  Joy Hawkins megjegyzi, hogy cége gyakran értékeli az ügyfelek számára történő költözés kockázatát, és segít nekik kiválasztani a vállalkozásuk számára optimális helyet.

  OLVASS TOVÁBB:  A YouTube új eszközöket adott a szerzők számára

  Az első példában a vállalat rangsorának javítása a GMB-ben egybeesett a címváltozással, amely közelebb volt a városközponthoz. Ossza meg javaslatait, hogyan tudta a keresőmotor értékelni a lépést, és miért javította helyzetét?

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában