More

  Hasznos-e a domainekből származó linkek. edu a google számára

  Az a tény, hogy a Google figyelmen kívül hagyja a domains .edu linkjeit, mítosz.

  Regisztráljon egy domainre az edu-val. ezt csak az állami akkreditációval rendelkező oktatási intézmények webhelyei tehetik meg. Új domain regisztrálásához át kell mennie a megerősítési eljáráson, így kevés ilyen webhely van.

  Linkek edu oldalak. tekintélyesnek tekintik őket, elég nehéz megszerezni őket, de sokan megpróbálják. Emiatt mítoszok alakultak ki a kérdés körül. Például úgy, hogy a Google figyelmen kívül hagyja a .edu domainekből származó kimenő linkek többségét.

  John Mueller a Twitteren elmagyarázta, hogy soha nem mondott ilyen dolgot, a keresőmotornak nincs ilyen gyakorlata. Itt van a levelezés a felhasználóval:

  Felhasználó: “az edu-ra mutató linkeket túlértékelik. A @ JohnMu szerint az Edu domaineknek általában sok kimenő linkük van, ezért a Google figyelmen kívül hagyja a legtöbbet.”John Mueller:” azok az emberek, akik a .edu linkekre összpontosítanak, általában komolyabb problémákkal kell aggódniuk. De, természetesen, soha nem mondtam el, amit javasolsz.”

  Hogyan kap egy linket. edu

  Szakértő SEO Mikhail Shakin mondta a Telegram csatorna, hogy a módszer a szerzés linkek. az edu akkor működik, ha helyesen alkalmazzák-óvatosan, kis mennyiségben.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google Elindítja A 2021. Júniusi Alapvető Frissítést
  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan reklámozhatod a céloldaladat SEO, targeting és PPC használatával

  A linkeket például úgy lehet megszerezni, hogy egy cikkversenyt tartanak, amelynek díja 200-1000 dollár A legjobb cikkért. Mihail az ösztöndíj módszerét használja minden ügyfele weboldalára.

  Példa a tapasztalatból: alkalmazottja létrehozott egy oldalt az ösztöndíjról, és 110 személyre szabott levelet küldött a főiskoláknak és egyetemeknek. A 400 dolláros ösztöndíj költségével Mikhail 35 linket kapott az edu domainektől, valamint 20 egyedi cikket a webhely témájáról a hallgatóktól. Joga van cikkeket közzétenni a webhelyen, ezt a szabályok fogalmazták meg.

  Gondolt már arra, hogy kipróbálja a linkeket a .edu-tól?

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában