More

  Hasznos bővítmények a WordPress-en történő kiküldetés automatizálásához

  Partner anyaga A saját webhely elindítása sok különböző munkát foglal magában, beleértve nemcsak a platform létrehozását, hanem annak további karbantartását is. Ugyanakkor még a szerény projekteknek is állandó támogatásra van szükségük, ami az idő és a források jelentős részét foglalja el. 

  A WordPress webhely fenntartásának legegyszerűbb módja a cikkek közzétételének automatizálása pluginekkel. Összegyűjtöttük a leghasznosabb és legkényelmesebb eszközök automatizálása kiküldetés, amely segít növelni a forgalmat, fordult még egy kis projekt egy nagy, nyereséges. 

  NextScripts 

  A plugin lehetővé teszi, hogy csatlakozni, illetve konfigurálja az automatikus kiküldetés cikkek a legtöbb legnagyobb és legnépszerűbb közösségi hálózatok, beleértve az óriások, mint a Facebook, Twitter, Tumblr, LinkedIn, ok.ru, Instagram, Telegram, Pinterest, VKontakte, YouTube és mások. Ugyanakkor a program ingyenesen terjeszthető, rusztikus felülettel rendelkezik. 

  A NextScripts rendkívül könnyen használható: csak egyszer kell konfigurálnia a közzétételi paramétereket, majd csak a kész Hozzászólások statisztikáit kell nyomon követnie. 

  A szolgáltatás fő előnye a vízjel hiánya, amely automatikusan elkészített kiadványt jelez. Ezenkívül tökéletesen együttműködik a népszerű kereskedelmi WooCommerce bővítménnyel, ami sokkal könnyebbé teszi a termékkártyák megosztását az összes csatlakoztatott közösségi hálózatban. 

  OLVASS TOVÁBB:  Milyen SEO szakembereknek tudniuk kell a SPA webhelyekről

  Ezenkívül a NextScripts lehetővé teszi, hogy: 

  • konfigurálja a közösségi hálózatra feltöltött bejegyzések kategóriáit és formátumait; 
  • régi hozzászólások újraküldése;
  • töltsön fel megjegyzéseket a közösségi hálózatokról a WordPress platformra; 
  • a hozzászólások egységesítése a kiválasztott közösségi hálózat funkcióinak és formátumainak megfelelően. 

  Előfizetéssel megvásárolhatja a Snap Pro plugin prémium verzióját. Növeli az egyes közösségi hálózatok számláinak számát, jelentősen bővíti a rendelkezésre álló funkciókat. 

  Blog2Social 

  Egy másik kényelmes plugin, a Blog2Social, a legnépszerűbb megoldás a WordPress webhelyekről a közösségi hálózatokra történő automatikus kiküldetéshez. Számos jól ismert társadalmi platformot támogat, rusztikus verziója van. Ugyanakkor a plugin nemcsak a felhasználó tervezett kiküldetési idejét használhatja, hanem önállóan is kiszámíthatja a kiadványok legmegfelelőbb időtartamát, amelyet különösen a webmesterek körében értékelnek. 

  OLVASS TOVÁBB:  Milyen SEO szakembereknek tudniuk kell a SPA webhelyekről

  Полезные плагины для автоматизации постинга на WordPress

  Ezenkívül a Blog2Social lehetővé teszi, hogy: 

  • a kiadványok HTML jelölésének szerkesztése; 
  • töltsön fel hozzászólásokat 14 közösségi hálózatban egyszerre; 
  • módosítsa a rekordok formátumát annak az erőforrásnak megfelelően, ahol közzé kívánja tenni őket;
  • tervezetek létrehozása; 
  • a bejegyzések harmadik féltől származó forrásokból történő újraküldése;
  • mentse el az érdekes felvételeket az interneten való szörfözés közben, hogy később újra közzétehesse őket;
  • felejtsd el a hashtagek feltalálását – a program automatikusan generál megfelelő címkéket;
  • helyezze vissza a régi álláshelyeit. 
  OLVASS TOVÁBB:  Mi történt a kontextus szerinti reklámozásban 2020-ban és az előrejelzések 2021-re

  A plugin főbb jellemzői ingyenesen elérhetők, de megvásárolhatja prémium verzióját. Kibővíti a tervezés, a keresztküldés lehetőségeit, hozzáférést biztosít a naptárhoz a tervezett kiadványok vizuális listájával, segít nyomon követni a felhasználói tevékenységet URL-paraméterek, beleértve az UTM címkéket is. 

  WP RSS aggregátor 

  Az egyik legjobb plugin hírek automatikus kitöltése a helyszínen, amely lehetővé teszi, hogy importálni, illetve menteni RSS hírcsatornák az erőforrás. 

  Полезные плагины для автоматизации постинга на WordPress

  A wp RSS aggregátor fő jellemzője, hogy képes önállóan megszervezni a hírcsatornát az oldalon. Tehát a plugin mindenféle hírforrást elemez, majd kiválasztja a legfontosabb üzeneteket tőlük, új hírlistát készít, majd megjeleníti azokat a csatlakoztatott webhelyen. 

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában