More

  Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze, mielőtt elkezdi a munkát a Google, Yandex Maps

  Amikor egy üzleti tulajdonos vagy marketingszakértő térképészeti szolgáltatásokkal – Google Maps, 2GIS vagy más – kezdődik, gyakran hibát követ el. Melyik? Elkezdi létrehozni a vállalati kártyákat a semmiből, anélkül, hogy ellenőrizné a rendelkezésre állásukat. Ez ahhoz vezethet, hogy ismétlődő kártyák hasonló információkat. A “duplikátumok” megzavarhatják az ügyfeleket, és csökkenthetik annak esélyét, hogy a kártyáid bekerüljenek a helyi probléma tetejére. 

  Megosztás lépésről lépésrehogyan lehet ellenőrizni, hogy rajtad múlik, kártya cégek a geoservices Google Yandex. 

  Hogyan lehet ellenőrizni, hogy létezik-e vállalati kártya a Google Maps-en 

  1. A Google Maps keresésbe írja be a vállalat nevét, majd alaposan nézze át azokat a pontokat, amelyeket a keresőmotor azonos vagy hasonló nevekre javasolt: 

  A Google Maps több, a cégnévnek megfelelő kártyát ajánlott fel nekünk 

  2. A mindegyik vállalati kártya, amelyet a márkájához talált, ellenőriznie kell a realizmus információit: hasonlítsa össze, hogy a kártya címe megfelel-e a valódi címének, függetlenül attól, hogy a telefonszámok és a webhelyre mutató linkek helyesek-e. 

  3. Ezután három forgatókönyvvel találkozhat az események fejlesztésére.

  Az első forgatókönyv: nincs egyetlen pont, amely megfelel a vállalat címének 

  Valószínűleg te vagy az első személy, aki elkezdett dolgozni a Google Maps segítségével, ami azt jelenti, hogy az összes kártyát a semmiből kell létrehoznia. 

  OLVASS TOVÁBB:  YAN A-tól Z-ig: hogyan különbözik a YAN reklám a keresésben

  A második forgatókönyv: megtalálta a vállalati kártyát, de nincs tulajdonosa 

  Ha a kártyának van egy ikonja :” én vagyok a cég tulajdonosa”, ez azt jelenti, hogy nem tartozik senkihez, így hozzárendelheti magának, majd eldöntheti, hogy mit tegyen vele. 

  Что обязательно нужно проверить перед тем, как начать работу с Google и Яндекс Картами

  Mit tehetek egy ilyen kártyával? 

  1. Lehetőség: Ha a kártyának sok pozitív véleménye van, általában vonzónak tűnik, akkor talán nem szabad törölnie: jó helyzetben van a geoservice-val. Jobb hozzárendelni magadhoz, Vagyis megerősíteni az a tulajdonos jogaierre .  

  Что обязательно нужно проверить перед тем, как начать работу с Google и Яндекс Картами

  Miután rákattintott a “Én vagyok a cég tulajdonosa” gombra, megnyílik a Google My Business ablak a “vállalat kezelése” gombbal  

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan kell interjút készíteni egy jelölt elemzővel, és mit kell ellenőrizni

  2. lehetőség: Ha a kártya hibákkal van kitöltve, vagy egyáltalán nem tartozik az Ön címeihez (vagyis hamis), akkor először rendelje hozzá, majd törölje azt GMB személyes fiókján keresztül.  

  A harmadik forgatókönyv: talált egy kártyát, amely megegyezik a cég nevével, de már valakihez tartozik 

  Ha talált egy kártyát, amely megfelel a cég nevének, és a “vállalati adatok kezelése” ikon, akkor már valakinek tartozik. Ebben az esetben azonban a tulajdonos nem erősítette meg a rá vonatkozó jogokat, így bármely felhasználó módosíthatja ezt a kártyát: 

  OLVASS TOVÁBB:  Optimalizálás 2020: Hogyan kezelhető a márka hírneve a keresésben (SERM)

  Что обязательно нужно проверить перед тем, как начать работу с Google и Яндекс Картами

  Ez a kártya már valakinek, valószínűleg az üzleti tulajdonosnak tartozik. De ha az egyik felhasználó “korrekciót javasol” (például kijavítja a helyes telefonszámot hibásnak), a tulajdonos nem fogja látni ezt a változást, majd elutasítja. Ezt a technikát a versenytársak használhatják

  Ha talál egy kártyát a márka nevével, de a kártyán nincs “vállalati adatok kezelése” gomb, ez azt jelenti, hogy nem csak a tulajdonoshoz tartozik, hanem hivatalosan is megerősíti. 

  A tulajdonos jelenlétét a Google saját üzleti személyes fiókján keresztül is ellenőrizheti: 

  1. Lépjen a GMB vállalati fiókjába, kattintson a bal oldali “vállalatok” elemre, majd a “vállalat hozzáadása” elemre”: 

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában