More

  Gyors kezdés a játék alkotói számára a GeekBrains segítségével

  Intenzív tanfolyamot nyitunk, ahol mindent megtudhat, amire szüksége van a játékfejlesztésben – egy cégben vagy saját projektben 2020. október 28. 3 perc 1481 https://d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2415/og_image/d522f53f0768fede649ab6e1e01b7cfc.png

  Manapság a játékok már nem csak a tizenévesek szórakoztatásának szférája, hanem az informatika nagyszabású tendenciája. A játékipar várhatóan három év alatt 200 milliárd dollárt fog termelni, és a játékosok a világ népességének harmadát teszik ki. Az emberek okostelefonokon, konzolokon, laptopokon és okosórákon fognak játszani. Úton, sorban, esténként otthon és ebédidőben. A játékokban kikapcsolódnak, kommunikálnak, inspirációt és adrenalint keresnek.

  Hogyan használhatjuk ezt mi, az informatikai ipar szakemberei és újoncai? Készítsen saját játékokat, amelyek 3-5 év alatt kultussá válhatnak, helyettesítve a Fallout, a GTA 5, a God of War és a Sims 4 játékokat.

  Most az ipar mesterei – a Ubisoft, a Konami és a Blizzard – dollármilliókat keresnek a felhasználói érzelmekből. A játékkiadások megegyeznek a szoftverkiadásokkal, ahol a késések vagy technikai hibák miatt elmaradt haszon vagy elpazarolt marketingköltség lehet. Itt minden komoly.

  Gyors kezdés a játék alkotói számára a GeekBrains segítségével

  A GeekBrains segít az újonnan érkezőknek a játékfejlesztésben, hogy megtanulják saját játékuk kiadását. Az új intenzívben a játék teljes gyártási ciklusára összpontosítunk: végül is, miután csak fejlesztést vagy marketinget tanultunk, nehéz teljes értékű slágert alkotni. Meg kell jól megírni, megtervezni, sikeresen piacra dobni – és akkor nyereséges lesz. Tehát az intenzív ötvözi a játékipar összes legfontosabb dolgát:

  • a játékmotorral való munka (Unity),
  • programozás,
  • játéktervezés,
  • marketing és bevételszerzés.

  A tanfolyam elvégzése után nemcsak létrehozhatja azt a játékot, amelyről megálmodta, hanem azt is, hogy a felszínen tartsa. Megtanulják, hogyan kell létrehozni játéklogikát, megírni az AI-t és közzétenni egy játékot, valamint pénzt szerezni a kiadásokról és vonzani a játékosokat. Mindez segít abban, hogy egy sikeres cím birtokosává válhasson.

  OLVASS TOVÁBB:  Как 3 года делать игру на одном энтузиазме: история Buran-19

  A tanfolyam három hónapig tart – ez idő alatt a hallgatók egy teljes értékű 3D-s játékot készítenek a Unity motor segítségével. Nincs szükség előkészítésre vagy technikai háttérre – a tanfolyamot könnyen elsajátíthatják mind a programozók, akik keresik a rést a kedvenc munkájuk számára, mind azok a játékosok, akik szeretnék hobbijukat bevételi forrássá tenni. A játékipar érdekes abban, hogy a közoktatás még mindig nagyon ritka benne, és a juniorok fizetése 800 dollárnál kezdődik.

  A tanfolyam során elkészít egy 3D-s lövöldözős játék lejátszható prototípusát, ahol meghatározhatja saját harci szabályait, egyedi karaktereket és beállításokat hozhat létre, szinten választhatja ki az ellenségeket és a környezeteket, és kísérletezhet animációval, fény-, hang- és egyéb speciális effektusokkal.

  Intenzív játék létrehozó program

  1. rész Programozás

  OLVASS TOVÁBB:  Az ügyfelek helytelen beállításokat (IP-címeket) kapnak a DHCP-n keresztül

  Itt fogja elsajátítani a Unity játékmotort, amelyet 120 millió játékos használ. A ma keresett játékok több mint fele készül rajta. A tanárokkal megtudhatja, hogyan jön létre az alapvető játéklogika, a környezet, a világítás, a vizuális effektusok.

  2. rész: Játéklogika, AI készítés

  Itt megtudhatjuk, hogyan lehet a jeleneteket és szinteket egyetlen rendszerré alakítani, átgondolva a mechanikát, animálva és optimalizálva a játékprojektet. Ez a blokk tartalmaz egy tanfolyamot a mesterséges intelligencián alapuló fejlett logikai viselkedésről.

  3. rész: Marketing és bevételszerzés

  Hogyan lehet a játékot felszínen tartani? Mindent megtudunk a bevételszerzésről, a játékon belüli vásárlásokról, a játékosok vonzásáról és megtartásáról, valamint egy játék kiadásáról.

  4. rész További tanfolyamok a Git-en, C #

  Miután elsajátította a Git-et, felépítheti az együttműködési fejlesztési folyamatokat, és a C # segíthet a szakmai növekedésben.

  OLVASS TOVÁBB:  Rövid útmutató az XAML használatához

  Gyors kezdés a játék alkotói számára a GeekBrains segítségével

  A tanfolyam öt kulcsfontosságú tudnivalót nyújt, amelyeket a sikeres cím minden előállítójának végre kell hajtania.

  • A koncepció eredeti és mély ötlet, amely magával ragadhatja a felhasználókat (mint például azok a játékok, amelyeket évek óta játszunk).
  • Beállítás, stílus és grafika – játékstilizálás és játékművészet: helyek, ikonok, logók, karakterek.
  • A programozás egy olyan rendszer felépítése, amely meghatározza a játék szabályait, realizmusát, összetettségét és a játékosnak a környezettel való kölcsönhatását.
  • Publikáció – a játék értékének közlése és igazolása a közönség számára, előkészítés és elindítás a tematikus közösségek és a média támogatásával.
  • A játék népszerűsítése, együttműködés a közösséggel – olyan tervezés, amely lehetővé teszi, hogy ne égesse el a játékban rejlő lehetőségeket, találjon kulcsfontosságú rést és hű játékosokat, növelje a közönséget és növelje a profitot, figyelembe véve a közönség preferenciáit.

  Miért fontos számunkra, hogy befejezze a tanfolyamot és elindítsa a játékot?

  A GeekBrains együttműködik a My.GAMES és a MY.GAMES Venture Capital társaságokkal, amelyek portfoliójában több mint 200 játékprojekt található. Érdekeltek vagyunk olyan új szakemberek megjelenése a piacon, akik készek feltalálni, fejleszteni és irányítani új játékainkat.

  A projektek gyors ötletekből és szalvétavázlatokból nőnek ki …

  Gyors kezdés a játék alkotói számára a GeekBrains segítségével

  … és remekművé válnak.

  Gyors kezdés a játék alkotói számára a GeekBrains segítségével

  Gamedev elnyeli a modern trendeket: neurális hálózatok, VR, gépi látás, történetek személyre szabása. Ennek a generációnak a legtöbb trendje különféle játékokban tárul fel, a látnivalóktól és az alkalmi játékoktól kezdve a horror és szöveges regényeken át. A marketingben, a programozásban, a menedzsmentben vagy az elemzésben már elsajátított készségek itt jól jönnek. A videojáték-ipar élen jár a szórakoztató piacon – miért ne válhatna annak részévé?

  Friss cikkek

  A kattintás átlagos költsége a Yandexnél 2020-ban harmadával csökkent

  A Google csak 4% -kal rendelkezik. Az Aori platform szakemberei összefoglalták a kontextuális reklámozás eredményeit az elmúlt évben Oroszországban. Kutatásuk során a szakértők...

  B2B tartalommarketing: Hogyan csinálják a vállalatok a vállalati blogot [kutatás]

  A blogkutatás adaptált fordítása 502 B2B vállalat mintáján. Szeretjük a Backlinko SEO Research-t a nagy mintái miatt. A blog kutatásához lefordítottuk a Google...

  Hogyan tarthatjuk meg a copywritert a keresletben

  Az összes digitális irány között a copywriting nagyon alacsony belépési küszöbértékű terület volt és marad. Szinte minden olyan ember, aki képes többé-kevésbé folyékonyan írni,...

  Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a YouTube-forgalomból

  A SEOnews továbbra is érdekes konferencia-előadások után kutat, és teljesítményértékeléssel ismerteti Önt. Ma a NaZapad 15 konferencia felvétele került a középpontba, amelyet a SeoProfy...

  Python fejlesztő: mi a teendő, ha megtanultad az alapokat

  Választás a Keras és a PyTorch között, és a megoldás magyarázata 2023. január 18., 12 perc A legtöbb kezdő fejlesztő ismeri a Python...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában