More

  Google új jelentések hozzáadásához a GA 4-ben

  A frissítés célja, hogy segítsen adatokat gyűjteni azokról a felhasználókról, akik kiléptek a követésből.

  A Google számos változtatást jelentett be a Google Analytics 4 számára. Ez lesz az új jelentések és funkciók, valamint egy továbbfejlesztett felület. Az új termékek segítségével a hirdetők képesek lesznek összegyűjteni a szükséges adatokat a felhasználókról, valamint gyorsan hozzáférni a szükséges információkhoz.

  Navigációs Menü

  Egy új navigációs menü jelenik meg a GA 4 – ben. A bal oldalon található. A menü minden szakasza különböző gyakorlati esetekre összpontosít, a szakaszokat “munkaterületeknek”nevezik.

  Google добавит новые отчеты в GA 4

  Új jelentések

  Az adatalapú hozzárendelés hamarosan elérhető lesz a GA 4-ben, valamint két Új jelentés: a konverziós útvonalakról és a viselkedések összehasonlításáról. Az első jelentés hasonló lesz a Universal Analytics-hez, de új funkciókkal.

  Google добавит новые отчеты в GA 4

  A modell-összehasonlító jelentéssel pedig különböző hozzárendelési modellek láthatók,valamint a különböző csatornákra gyakorolt hatás.

  Google добавит новые отчеты в GA 4

  Új munkaterületek

  A felület is megváltozik. Megjelenik egy új hirdetési munkaterület, amely kiegészíti a többi részt. Reklám gyors elérését teszi lehetővé a szükséges adatok, valamint a Reklám Pillanatkép panel, nyomon tudja követni a konverziókat minden csatorna, figyelmeztetést kilengést, konverziós útvonalakat összehasonlítása hozzárendelési modellt.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex.Yandex. a Direct növeli a hirdetési címsorokat

  Google добавит новые отчеты в GA 4

  A jelentések munkaterületen a rendszergazdai jogokkal rendelkező felhasználók testre szabhatják a felületet és a jelentéseket, hogy megfeleljenek csapataik igényeinek. Beállíthatja mind az egyéni jelentéseket, mind az alapértelmezett jelentéseket.

  OLVASS TOVÁBB:  Mindent a rel kanonikusról: hogyan kell helyesen megadni az attribútumot és miért van rá szükség

  Később ebben az évben, GA 4 bővíti konverziós modellezés több jelentést. Még nem ismert, hogy mely jelentéseket érinti.

  Friss cikkek

  Hogyan lehet felismerni egy kattintást a Yandexben.Közvetlen és védje meg magát tőle

  A "Video Cheat Sheet on Internet Marketing" egy speciális projekt, amelyet a SEOnews és az eLama service indított el. A projekt részeként megosztjuk a...

  Hogyan lehet pénzt kivonatok: áttekintést a partner program a projekt”mindent át!”

  Partner anyaga Természetesen annak érdekében, hogy pénzt keressenek az esszékre, nem szükséges saját maga írni őket. A cikk a partnerprogramokból származó...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában