More

  Google: a mutatók mikrooptimalizálása nem segít a webhelyen

  A már jó mutatók javítása nem befolyásolja a rangsorolást.

  A webes Életjeleknek szentelt Google-hívásnál a keresőmotor képviselőit megkérdezték, hogy az oldal kényelmének mutatója — az oldal élménye-hogyan befolyásolja a rangsorolást.

  “Csak a jó szintű Oldalélménnyel rendelkező oldalak kaphatnak minősítési lendületet? Van-e olyan gradáció az oldal tapasztalati jeleiben, amely befolyásolja a rangsorolást?»

  John Mueller azt mondta: ha jó értékekkel elérte a küszöböt, az extra ezredmásodpercek megnyerésére szolgáló mikro-optimalizálás nem befolyásolja webhelyének rangsorolását. Ez befolyásolhatja a felhasználói élményt, és más pozitív hatásokat is okozhat. De a keresési rangsorban nem kell várnia a fejlesztésekre, ha az oldal körülbelül öt milliszekundummal gyorsabb, mint a másik.

  Philip Walton hozzátette, hogy javulást fog látni a rangsorban, hogy minden oldalon jó teljesítményt érjen el. De ezeknek a mutatóknak a további optimalizálásához nem lesz növekedés. Például, ha az LCP két másodperc, ami már jó, de egy másodpercre csökkenti, akkor nem befolyásolja a rangsorolást. De ha egy lassú oldal, és javítja a sebességet, hogy tíz másodperc, ez növelheti a minősítés.

  Érdekes a témában: a Google rangsorolási tényezői 2021-ben: alapvető webes életjelek, E-a-T és AMRKak a webhely felgyorsítása érdekében: a munkamódszerek kiválasztása

  OLVASS TOVÁBB:  Mely üzleti területek részesültek előnyben a világjárványból

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában