More

  Forró munkahelyek a digitális marketingben hh.ru: 2021. május-június

  2021 májusában a hh.ru Oroszországban a munkáltatók közzétették 8,5 ezer üres álláshely a digitális marketing területén. Majdnem 50% az üres álláshelyek Moszkvában vannak, egy másik 10% – Szentpéterváron, a fennmaradó 40% egyenletesen oszlanak el az ország régióiban. A Fizetési ajánlatok fő tömbje a tartományban van 45-90 ezer rubel, szinte 600 állásajánlatok, a munkáltatók fizetést kínálnak 175 ezerből

  hh.ru különösen Likney számára 2021. május-júniusban összeállította a digitális marketing legjobban fizetett állásajánlatait. 

  Internetes marketingszakértő a Metro újságnak (Moszkva), 150 000 rubeltől az adók előtt

  Egy népszerű napilap keres egy digitális marketinges fejlesztése érdekében, valamint egy átfogó stratégia támogatása tartalom termékek, munkát analitikai eszközök, valamint adatszolgáltatási, kutatás a célközönség termel, valamint a vizsgálati hipotézisek (A / B tesztelés, stb.). 

  A jelöltnek szüksége van a webes analitika ismeretére: Google Analytics, Yandex.Metrika, Google Tag Manager, methods of marketing research and the pumped skills start of RK in Business Manager FB, VK, myTarget, Yandex.Yandex. közvetlen, Google hirdetések. 

  Vezetője Digitális Marketing / Marketing Igazgatója a Center for Educational Technologies Advance (Moszkva), tól től 254.321 rubelt. kéznél 

  A TOP-10 edtech cég bevétel alapján az online hirdetési osztály tapasztalt vezetőjét keresi, aki a forgalmat, az elemzéseket, a csatornákat, a termékeket, a vizuális és az értékesítést tekintve a következő szintre tudja vinni a társaságot. 

  Akkor kell kezelni egy hirdetési költségvetése 10 millió rubel, építeni forgalom analytics osztályok a semmiből, javítja a már meglévők fejlesztése, új csatornák, a munka, a feje, a keze pedig (egy játék, edző). 

  Vezető internetes marketingszakértő / csoportvezető a Gigantnél (Moszkva), 170 000 rubel / kéz

  A gyorsan növekvő startup, amely már megtalálta a PMF-et, és befektetéseket kapott az Avito-tól, most a többszörös növekedésre összpontosít. Egy igazán tapasztalt szakembert keres a B2C digitális marketing területén, aki menedzserként tovább akar nőni, és készen áll arra, hogy teljes felelősséget vállaljon a felhasználók vonzásáért. 

  Kontextuális hirdetési szakember a Mirafox-ban (Moszkva), 120 000-ről 135 000 rubelre adózás előtt 

  A Mirafox felkéri egy távoli, magas színvonalú kontextuális hirdetési szakembert, hogy csatlakozzon a Kwork freelance exchange csapatához, hogy dolgozzon egy nagy nemzetközi internetes projektben. A projekt egy erős lelkes csapat, 80 távoli alkalmazottak, állandó növekedés, szuper érdekes feladatokat. 

  OLVASS TOVÁBB:  Fontos a héten: Távirati bevételszerzés és hirdetési frissítések a VKontaktén

  Kwork Runet mintegy 5 millió látogató havonta, az első helyen a forgalom (szerint SimilarWeb), valamint a megrendelések száma Runet. 

  Internetes marketingszakértő (EdTech, távolról is) az intenzív oktatási technológiák központjába (Moszkva), 100 000-150 000 rubel. kéznél 

  Az EdTech cég ígér sikeres jelöltek emelkedik marketing igazgató, ha azok erős SMM és célzás (vállalkozók vagy kezek). Most az iskolában 800 diák tanul egyszerre. A vállalat azt tervezi, hogy évről évre szisztematikusan 1,5-2-szer növekszik. 

  OLVASS TOVÁBB:  TOP 10 webhely sajtóközlemények elhelyezéséhez

  Az internetes marketingszakember hosszú távú célja a márkaforgalom növelése, valamint a képzési alkalmazások 40% – os növelése évente. Kezdetben a szakember egy tapasztalt digitális marketingszakemberrel együtt fog dolgozni, aki meghatározza az Általános marketingstratégiát-Nikolai Zhdanko (15 év az internetes marketingben, beleértve a marketing oktatását az online iskolákban). A sikeres jelöltnek lehetősége lesz arra, hogy több száz projekt alapján tanuljon értékes tapasztalataiból. 

  Digitális Marketing igazgató a DNA Sistema-nál (Moszkva), az 250,000 rubeltől az adók előtt 

  A munkáltató valódi marketing bajnokot keres. A plusz egy jó erős tapasztalat lesz az online iskolák és a webinárium területén. Ha nincs ilyen tapasztalat, akkor a vállalat készen áll arra, hogy fontolja meg azok, akik tapasztalattal a B2B szegmens létrehozása magas-ellenőrizze a kapcsolatot lánc ebben a szegmensben, ahol minden ügyfél fontos, ahol meg kell, hogy kiszorítsák a maximális minden ügyfél, ahol a tölcsér-ben épült, oly módon, hogy minden érintse meg a láncokat úgy, hogy a legapróbb részletekig. 

  Digitális termékmenedzser az ABBA RUS JSC egészségügyi termékek szegmensében (Moszkva), 250 000 rubel / kéz

  Egy gyógyszeripari innovációs vállalat, amely egy nemzetközi gyógyszeripari holding része, digitális projektmenedzsert keres. A munkavállaló feladatai közé tartozik az étrend-kiegészítők és a terápiás táplálkozás előmozdítására irányuló digitális stratégia kidolgozása az észak-amerikai piacokon, rövid és hosszú távú tervek kidolgozása a projekt végrehajtására, reklámkampányok elindítása és kezelése, valamint választék, pénzügyi és árpolitika kialakítása. 

  OLVASS TOVÁBB:  Fontos dolgok a héten: Blogger bevétel és klubház bevételszerzés

  A digitális Marketing (SaaS) vezetője, távolról a MarketGuru-ban (Moszkva), 200 000-től 350 000 rubelig

  A skála fel, MarketGuru felkéri a fejét a digitális marketing a csapat, ki fogja fejleszteni szükséges a stratégia támogatása szolgáltatások, valamint az oktatási termékek (SEO promóció, kontextuális hirdetési, célzott hirdetések, a levelezési listák a meleg, illetve hideg adatbázisok, YouTube csatorna fejlesztése, a tartalom marketing az összes csatorna), megtalálja a forgalom növekedési pontok, lead generation, valamint növeli a konverziós minden vállalat oldalak belül a termék. 

  Az ideális jelölt releváns tapasztalattal rendelkezik az informatikai termékekben vagy az oktatási termékekben, megérti az SaaS szolgáltatási modell munkáját, ideálisan B2B-ben dolgozott, képes önállóan dolgozni minden digitális eszközzel (YAD, GA, VK, FB, IG stb.).) és tapasztalattal rendelkezik egy e-mail marketing stratégia kidolgozásában és végrehajtásában. 

  Kontextuális és célzott reklámszakember / internetes marketingszakember az NPBFX Limited-nél (Moszkva), akár 300 000 rubel / kéz 

  Egy nemzetközi fintech cég keres egy jelöltet a marketing részleg kontextuális és célzott hirdetési szakemberének pozíciójára, hogy olyan projekteken dolgozzon, amelyek reklámkampányokat indítanak, támogatnak és optimalizálnak. A cég ügyfélszolgálati és értékesítési földrajza Európa, Délkelet-Ázsia,a Közel-Kelet, Afrika és Latin-Amerika. 

  Vezetője digitális marketing UpTrader (Szentpétervár), 200 000-300 000 rubel / kéz

  A termék cégnek pénzügyi technológiák 10 éves tapasztalattal a fejlődő CRM, illetve kereskedési szoftver nemzetközi pénzügyi vállalkozás keres egy szakember, aki képes felvenni, biztosítsák a stabilitást az összes létező gazdasági folyamatok, illetve javítani őket, össze, a rendezés, mint egy erős csapat körül őket, amely megmutatja, felső eredmények építeni end-to-end analytics szervezni egy stabil áramlási a kiváló minőségű vezet a megfelelő mennyiség, valamint biztosítja a vállalat a jó tartalom, design, kommunikáció a közösséggel.

  OLVASS TOVÁBB:  Mennyire ismeri a Facebook történetét. Teszt

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában