More

  “Feladatunk az, hogy segítsünk egy személynek megérteni, mit szeret”

  Dmitrij Krutov, a Skillbox vezérigazgatója a fejlesztői program legfontosabb különbségeiről és a szakma kiválasztásának fontosságáról16 augusztus 20211 минута46https://d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2701/og_image/fe4007698200f5ba07208bb5877da494.png

  A fejlesztői program az EdTech cégek tudományos megközelítésének és megközelítésének szimbiózisa. A tudományos intézmények és az EdTech metodológusainak tapasztalatai alapján alapvetően új termék születhet, amely szélesebb lesz, mint ami jelenleg a piacon van.

  Ez a program nem csak megértést ad a programozási nyelvekről. Mélyebb megértést ad arról a szféráról, amelybe egy személy jön. Feladatunk, hogy az emberek eljussanak erre a programra, és megértsék a különböző specialitásokat és a különböző fejlesztési pályákat. 

  A “fejlesztő” nem csak programozás. Tesztelők, elemzők, projektmenedzserek, termékmenedzserek — mindezek Fejlesztők. Jelenleg ezek a legfontosabb szakmák. Az úgynevezett” éhség ” ezeknek az embereknek további tíz évig folytatódik.

  Sok mítosz van a fejlesztőkről, amelyek nem mindig segítenek az embereknek a helyes választásban. Különböző módon lehet pénzt keresni. Fontos megérteni, hogy mit akarsz csinálni. A program egyik jellemzője, hogy lehetőséget adunk arra, hogy az első három hónapban nagyon széles körben megnézzük mindazt, ami ehhez kapcsolódik. Ezután feladatunk az, hogy segítsünk egy személynek megérteni, hogy mit szeret a legjobban: elemzés, tesztelés, projektmenedzsment, termékmenedzsment vagy programozás, hogy a megtekintés mennyiségét abban az irányban adja meg, amely lehetővé teszi ezt a választást.

  OLVASS TOVÁBB:  Az ügyfelek helytelen beállításokat (IP-címeket) kapnak a DHCP-n keresztül

  Van egy vegyes képzési programunk. Minden eszközt használunk: szinkron és aszinkron formátum, tesztelés, nyitott kérdések, egyéni és csoportos osztályok, konferenciák. Csak a különböző formátumok miatt egy személy bejuthat a környezetbe. Fontos számunkra, hogy kapcsolatba lépjen a környezettel, szakértőkkel, szakemberekkel, módszertanokkal, tanárokkal.

  OLVASS TOVÁBB:  Az ügyfelek helytelen beállításokat (IP-címeket) kapnak a DHCP-n keresztül

  Feladatunk az oktatás demokratizálása, hozzáférhetősége minden pillanatban. Ha aggódsz, hogy nincs elég ismereted, vagy a kor nem ugyanaz,próbáld ki. Nem fogjuk megpróbálni valamilyen keretbe szorítani, de megadjuk a szabadság és a kényelem szintjét, amely lehetővé teszi, hogy a tempójában mozogjon.

  A program egyik legfontosabb jellemzője, hogy egy-két hónapos képzés után villa lesz: mélyebbre léphet a fejlesztésbe, gyakornokságot folytathat, vagy kipróbálhatja magát az üzleti életben. Gyorsulási programot szervezünk az üzleti vállalkozások számára. Úgy látom magam, mint ennek a résznek az egyik vezetője.

  Nézze meg az interjú teljes verzióját a videóban. További információ arról, hogyan lehet tájékozott döntést hozni egy szakterületről, hogy keresett szakmát szerezzen benne-a fejlesztői program honlapján.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában