More

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  A Facebook Blueprint, egy nemzetközi képzési program a szakemberek számára, már a szabvány hirdetéstulajdonának színtere lett. A tanfolyam sikeres elvégzése és a vizsga letétele eredményeként a szakember igazolást kap.

  Egyébként három igazolt alkalmazott jelenléte az egyik feltétele annak, hogy az ügynökség megszerezze a hivatalos partner státuszt. Az Artics Internet Solutions junior szakemberei számára pedig a Facebook Blueprint tanúsítvány szükséges követelmény, amikor másik fokozatra váltanak.

  Vizsga utasítások tervrajz

  A vizsga megválasztása a szakember szakmai képzettségétől függ. Hét lehetséges tanúsítvány létezik:

  • 100-101: Facebook digitális marketing menedzser
  • 200-101: Facebook minősített marketingkutatási szakember
  • 400-101: Facebook tanúsított médiatervező
  • 410-101: Facebook Minősített Média Ülésszakértő
  • 500-101: Facebook minősített hirdetési termékfejlesztő I
  • 510-101: Facebook minősített hirdetési termékfejlesztő II
  • 520-101: Facebook minősített hirdetési termékfejlesztő III

  A vizsga szervezése

  Amire emlékezni kell:

  1. A vizsga letétele 150 dollárba kerül, de a végső összeg a fogadó országtól függ. Szakemberünk, aki igazolást kapott a reklám megvásárlásához, a vizsga 75 dollárba került.
  2. Oroszországban csak online vizsgázhat. Egyes országokban azonban Pearson VUE tesztközpontokat rendeltek offline vizsgákhoz.
  3. A vizsga előkészítése és lebonyolítása nem érhető el orosz nyelven.
  4. A vizsga időtartama 1 óra 45 perc.
  5. Összesen 300 és 1000 pont között lehet. A sikeres továbbjutáshoz 700 vagy több pontot kell szereznie.
  6. A vizsga minden újbóli felvételét külön fizetik, 5 napon belül újra felveheti.
  7. A tanúsítványok egy évig érvényesek.
  8. Dokumentumokra van szükségünk a személyazonosság igazolásához: külföldi vagy orosz útlevél vagy vezetői engedély.
  9. A tesztek kérdései különbözőek. A lehető legtöbb továbbadáshoz megpróbálhat másik felhasználónévvel bejelentkezni.

  A vizsgakérdések gyakorlati feladatok, mini esetek. Adott egy kérdés és több válasz. A szakembernek ki kell értékelnie az eset bemeneti adatait, alapvető számításokat kell alkalmaznia, amelyekhez a terminológia és a platformeszközök ismerete hasznos.

  OLVASS TOVÁBB:  Fontos a héten: Távirati bevételszerzés és hirdetési frissítések a VKontaktén

  Nem használhatja az internetet és az idegen tippeket: ha a vizsgabiztos észreveszi, hogy a hallgató csal, akkor abbahagyhatja a vizsgát.

  Fontos, hogy az angol szint magasabb legyen, mert vizsgát tesz rajta: ez az egyik legfőbb nehézség a bizonyítvány megszerzésében. A szakembernek jól értenie kell legalább az angol nyelv alapvető nyelvtanát és szókincsét, és ami a legfontosabb – az oktatási anyagok speciális terminológiáját.

  Vizsgafelkészítés

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  A platform számos oktatási anyagot kínál. Példaként a hirdetésvásárlási vizsga előkészítését választottuk: tanfolyamok, tesztek és útmutató.

  1. Érdemes a tanfolyammal kezdeni . A tanfolyam rövid leckékre tagolódik, az alapoktól (Kezdő lépések az Ads Manager-ben) a technikaibbakig (Hirdetési aukció és megjelenítés áttekintése). A blokkok elméleti jellegűek, és figyelmen kívül hagyják a helyszíni eszközöket. Fontos, hogy időt szenteljünk a programnak: például egy médiavásárló tanfolyam 14 órából áll, átlagosan 25 perccel. Javasoljuk, hogy jegyzeteljen a nehéz pontokról és a számításokról a jobb emlékezet érdekében.

  OLVASS TOVÁBB:  7 szabály segít a munka és az élet egyensúlyának kialakításában. Szakértői tanács

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  Az egyik lecke részei

  2. Az órákkal együtt elvégezhet előkészítő teszteket . A terminológia gyors alkalmazkodása érdekében azt tanácsoljuk, hogy azonnal kezdje el a képzést, és tanulmányozza a tananyagot angol nyelven. A fordításhoz használjon speciális szótárakat, de a Google Translate-t ne: gyakran torzítja a jelentést.

  A tesztben 30 kérdés van, időben korlátlan. A vége után rövid válasz segítségével megjelennek a helyes válaszlehetőségek. Szakemberünk megpróbálta más bejelentkezéssel teljesíteni a teszteket, de a 7-ből csak 1 tesztet frissítettek.

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  Minta kérdések az előkészítő tesztből

  3. Tanulmányi módszertani útmutató Szakmai vizsga Tanulmányi útmutató. Az útmutató összefoglalja az órák és az előkészítő tesztek anyagát, és részletes fogalomjegyzéket is tartalmaz.

  OLVASS TOVÁBB:  TOP 10 webhely sajtóközlemények elhelyezéséhez

  A vásárlási útmutató tartalma és a szójegyzék része:

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  A szószedet része:

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  Jelentkezés a vizsgára

  A vizsga regisztráció gomb a képzési anyagok oldalon található.

  Facebook terv: Hogyan készüljünk fel a vizsgára

  A regisztrációs szakaszban fontos feltüntetni a nevet és a vezetéknevet, valamint azt a dokumentumot, amelyet a szakember bemutat a vizsgán – útlevél vagy vezetői engedély. Az Ütemezés gombra kattintva elérhető a vizsgák ütemezése, akár a regisztráció után másnap is felveheti. Ingyenes helyek néha megjelennek az oldal frissítésekor.

  Szükséges lesz ellenőrizni azt a programot is, amellyel később szükséges lesz elvégezni a tesztet: blokkolja a számítógép többi programját, és a vizsgáztató közben figyeli a vizsgázót és a szobát. Ha valaki belép abba a helyiségbe, ahol a vizsga zajlik, vagy van valami az asztalon, nem útlevél, akkor a vizsgabiztos azonnal befejezheti a vizsgát, ezért vigyázzon és megállapodjon szeretteivel, hogy senki ne zavarjon véletlenül.

  Negyed órával előtte lehet regisztrálni a vizsgára. Emellett negyed óra áll rendelkezésre fénykép készítésére, a kamera, a dokumentumok, a program munkájának ellenőrzésére. A kezelőfelülete intuitív: számológép, kamera, beszélgetés a vizsgáztatóval, kérdés válaszokkal, áttérés a következő teszt kérdésre. Csevegéssel vagy hangon kommunikálhat a vizsgáztatóval. Ugyanakkor a vizsgázó nem őt látja és nem hallja, hanem a vizsgáztató vizsgáztatóját – igen.

  A teszt 60 kérdést tartalmaz, amelyeket figyelmesen olvasson el, és szánjon rá időt. Néha a kérdések egyszerűbbek, mint amilyennek látszanak, és így tesztelik a hallgató figyelmességét. Minden kérdésre körülbelül 2 perc áll rendelkezésre a megválaszolásra.

  A végén ellenőrizheti a válaszokat, a vizsgázótól visszajelzést is kérnek a tanfolyamról, és egy idő után az eredmény készen áll. Az igazolást a vizsga után 24 órán belül postára küldjük.

  Friss cikkek

  A Windows védelme: szisztematikus megközelítés

  A védelmi intézkedések strukturálása és konfigurálása különböző szakaszokban, 20215. február 26., https://d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2558/og_image/99b52ce494fff4e99d818403950ffa3a.png A legutóbbi cikkben elemeztünk egy gyanús fájlt, sőt azonosítottunk néhány mintát,...

  A hét legfontosabb eseményei: Remélem, hogy a Clubhouse for Android

  Az éterben rendszeres Likeny-emésztés folyik a legújabb és okosabb anyagokkal. Ebben az epizódban megismerhetjük a Clubhouse régóta várt Android-fejlesztőjét, és boldog 12. születésnapot kívánunk...

  A weboldalon található szövegek olvasása [Kutatási áttekintés]

  Igaz, hogy most senki nem olvas szövegeket a weboldalakon? Frissítettük a kutatás áttekintését és kihoztunk néhány tippet: mit tegyünk annak érdekében, hogy az...

  Hogyan lehet megduplázni egy híroldal forgalmát. Ügy

  A híroldalak promóciójának megvan a maga sajátossága. A keresési látogatások nem jelentik a legnagyobb részét a híroldalakra irányuló forgalomnak. A legtöbb áttétel más forrásból...

  “A Scratch után rájöttem, hogy nem akarok abbahagyni a programozást”

  Polina Sedakova - oktatási projektjeiről és az utolsó játékról, a Pacman feldolgozásáról, 20213. február 25-től133https: //d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2557/og_image/481635c3b9df7bf894c129f7828350a3.png Polina Sedakova 10 éves. Két hónap alatt...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában