More

  Facebook Facebook Instagram Instagram-hirdetések: hogyan kerülhető el az ÁFA megfizetése a Facebook-és Instagram-hirdetéseken

  Как не платить НДС на рекламу Facebook и Instagram

  Elena
  Facebook Instagram Facebook Instagram hirdetési kampánymenedzser, Szergej Szergejeva, a célzott hirdetések szakértője valószínűleg olyan cikkekkel találkozott, amelyek arról szólnak, hogyan lehet megkerülni az áfát a Facebook és az Instagram hirdetésein. De a felhasználók által megosztott összes módszer hosszú távon nem lesz hasznos:fiókja blokkolható, vele együtt pedig az összes felhalmozott adat. Ezenkívül az ilyen módszerek megsértik az adótörvényeket, és bizonyos következményekhez vezetnek. Ebben a cikkben Elena Sergeeva marketingszakértő beszél a HÉA visszatérésének biztonságos módjáról.

  Hogyan kerül levonásra az ÁFA

  Instagram Instagram Facebook Facebook hirdetések Oroszországban a hirdetőknek áfát kell fizetniük (20%) a fizetett hirdetéseken a Facebookon és az Instagramon.

  Az Instagram Facebook Instagram és Instagram hirdetési kampánystatisztikái áfa nélkül mutatják majd be az összeget. A Facebook pedig 20% – kal növeli a kártyáról vagy a PayPal-ról elköltött összeg levonását.

  Például 100 000 rubelt költött reklámra. A számlázási küszöb elérésekor (ez a határérték a fiókjában van konfigurálva) a kártya 100 000 rubelt, további 20% ÁFA kerül felszámításra. A reklám költsége ebben az esetben 120 000 rubel lesz.

  OLVASS TOVÁBB:  Újracélzás beállítása a Yandex.Direct alkalmazásban - utasítások

  Instagram Instagram Facebook Facebook hirdetések ÁFA-mentesek, de ők nem fizethetnek áfát a Facebook és Instagram hirdetések?

  A törvénytisztelő hirdetők és felelős szakemberek számára, akik értékelik a bevált gyakorlataikat és hirdetési alapjaikat, ez nem lehetséges. De van egy jogi módja annak, hogy áfa-visszatérítést kapjunk. De nem mindenkinek.

  OLVASS TOVÁBB:  Első lépések: Hasznos webes szemináriumok és cikkek az online hirdetésekről

  Csak az Általános adórendszert (OSN) használó jogi személyek és egyéni vállalkozók téríthetik vissza az áfát a reklám megfizetése után. De ezt a folyamatot bonyolítja az a tény, hogy a Facebook nem nyújt záró dokumentumokat az orosz hirdetők számára. A Facebook Instagram Facebook és a Facebook Hivatalos marketingpartnerei, viszonteladói cégei ebben az esetben jönnek a mentésre. Oroszországból. Az egyik ilyen viszonteladó az eLama.

  Hogyan kell áfát fizetni az eLama-n keresztül

  Az eLama personal számláján számlát kap a hirdetési számlájához történő pénzeszköz-hozzáadásról, beleértve a 20% – os áfát is.

  Miután kifizette a számlát, a teljes összeget jóváírják az eLama egyenlegére, amikor pénzt utal át a reklámszekrénybe, az ÁFA levonásra kerül az összeg 20% – ában.

  Amikor az elama-n keresztül feltölti hirdetési fiókját, megkapja az összes szükséges záródokumentumot oroszul, majd visszaadhatja az áfát az adószolgálatnak. Facebook Instagram Facebook Instagram valószínűleg az egyetlen legális módja annak, hogy ténylegesen nem fizetnek áfát célzott hirdetések a Facebook és Instagram.

  OLVASS TOVÁBB:  Az erős Marketing titkai

  Fontos: ez a lehetőség az USN (egyszerűsített adórendszer) magánszemélyek, önálló vállalkozók és egyéni vállalkozók számára nem áll rendelkezésre. Ha az USN-nél dolgozik, az Áfa-t tartalmazza a kiadási tételekben: így az ÁFA nem szerepel a jövedelemadóban.

  Egy egész hónapos reklám a Facebook hirdetésekben jutalék nélkül

  Instagram Facebook és Instagram hirdetések első alkalommal az eLama-n keresztül? Nem számítunk fel jutalékot!

  Tudjon meg többet

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában