More

  eLama a TikTok marketing partnerévé vált

  A TikTok hirdetési platform affiliate program TikTok Marketing partnerek. 2021-ben a program Oroszországban jelent meg, eLama pedig az első partnerügynökségek között volt. Megmondjuk, hogy mit kapnak a hirdetők ebből a partnerségből. A TikTok marketing Partnerei olyan ügynökségek és szolgáltatások, amelyek megerősítették szakértelmüket a Tiktok Ads hirdetési technológiáiban. A Tiktok Marketingpartnerek tagjai tudják, hogyan kell elindítani és értékelni a kampányokat és növelni hatékonyságukat.

  Mit ad ez a hirdetőknek

  • Megbízhatóság. A partner státuszának megszerzéséhez egy ügynökség vagy szolgáltatás bizonyítja kompetenciáját. A TikTok partnerekkel együttműködve szakemberekkel dolgozik, nem kezdőknek.
    
  • Szakértelem. az eLama alkalmazottait a TikTok Akadémián képezték ki, és Kelet-Európa egyik első tanúsított TikTok szakembere lett.
    
  • Hatékonyság. A partnerek tudják, hogyan kell létrehozni egy működő reklámkampányt, valamint segítenek a márkáknak a promóció kialakításában a Tiktokban.

  Miért futtasson hirdetéseket a Tiktok Ads alkalmazásban

  • Nagy közönség – 38 millió felhasználó Oroszországban, több mint 80% – uk több mint 18 éves. Ez egy lehetőség arra, hogy elérjük azokat, akik más közösségi hálózatokat hagytak el.
    
  • Olcsó alkalmazások. A TikTok hirdetésekben nincs annyi hirdető, mint más rendszerekben, így az árverés még nem melegszik fel. Széles kereslettel dolgozhat, vagy megtalálhatja közönségét.
    
  •  A TikTok célpontja hely, nem, életkor, érdekek és viselkedés, valamint új eszközök is megjelennek. Az egyik legújabb újítás a Spark Ads formátum.
  OLVASS TOVÁBB:  Avito for business: 5 olyan eszköz, amelyről esetleg nem tudott
  OLVASS TOVÁBB:  Miért nem működik a kontextuális hirdetés a B2B témában

  Mi más hasznos az eLama számára

  • Ingyenes képzés
   Tudásunkat ingyenes webináriumokon osztjuk meg, találkozókat tartunk a TikTok képviselőivel és piacvezetőivel.
    
  • Záródokumentumok
   Nem számítunk fel jutalékot a TikTok reklámozásáért, és teljes záródokumentumot alkotunk oroszul-velük együtt egy jogi személy és egy egyéni vállalkozó visszatérítheti az áfát.
    
  • Ügynökségi díj
   A TikTok hirdetésekben az ügyfélforgalom legfeljebb 8% – át fizetjük a Partnerprogram résztvevőinek.

  Hirdetések futtatása tiktokban az eLama-n keresztül

  Fizetés jutalék nélkül, záródokumentumok és szakértői támogatás minden szakaszban

  További részletek

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában