More

  Csapadéktérkép, virtuális térképek és alváskövető: Top 5 új eszköz az iOS 14 rendszerhez

  Az operációs rendszer legújabb frissítésében az Apple úgy döntött, hogy kissé eltér a hagyományoktól – lehetőséget biztosítva a felhasználók számára, hogy megtervezzék saját okostelefonjuk kezdőképernyőit. Az iOS 14-ben most widgetek hozzáadásával adaptálhatja magának a kezelőfelületet. Megmondjuk, melyeket érdemes telepíteni.

  A Widget az alkalmazás miniváltozata, amelynek funkciói közvetlenül a kezdőképernyőn használhatók. Kényelmes a szükséges információk (időjárás vagy jegyzetek) megismerése a kütyükön keresztül a szolgáltatás megnyitása nélkül, és bármilyen méretben és bárhol elhelyezheti őket a képernyőn.

  1. Widgetsmith – kütyü létrehozásához

  A Widgetsmith alkalmazás lehetővé teszi saját widgetek létrehozását a képernyő testreszabásához. Rajta keresztül megváltoztathatja a modul méretét (kicsi, közepes és nagy), színét, hátterét, szövegét és egyéb tervezési elemeket.

  A Widgetsmith segítségével a kezdőképernyőn megjelenítheti az időt és a dátumot, az emlékeztetőket, a tevékenységre vonatkozó információkat és más hasznos adatokat. De úgy tűnik, hogy a legtöbb ember értékeli az alkalmazást, mert gyönyörű kezdőképernyőt tudott megtervezni.

  Csapadéktérkép, virtuális térképek és alváskövető: Top 5 új eszköz az iOS 14 rendszerhez

  A widget kezelőfelülete továbbra is csak angol, de intuitív.

  2. Yandex.Browser – keresőmotor és csapadéktérkép

  A Yandex böngésző alkalmazásának két lehetősége van az iOS 14 widgetekre. Az első gyorsított hozzáférést kínál a keresősávhoz és az alkalmazás egyéb funkcióihoz (adatok a forgalmi dugókról, az időjárási és az árfolyamokról, valamint a hangsegédhez való hozzáférésről).

  OLVASS TOVÁBB:  Szexboltok Oroszországban: a Runet felhasználók véleménye és véleménye

  Csapadéktérkép, virtuális térképek és alváskövető: Top 5 új eszköz az iOS 14 rendszerhez

  A második eszköz éppen megfelel az ősznek: csapadéktérképet mutat a felhasználó közelében, és műholdas adatok alapján megjósolja, hogy milyen hamar esni vagy havazni fog a közelben. A fejlesztők akár 10 perc pontosságot ígérnek.

  3. Pénztárca – virtuális kedvezménykártyák

  Ez az alkalmazás hasznosabb widget, mint mások. A pénztárca lehetővé teszi virtuális kedvezményes bónuszkártyák használatát. Ha hozzáadja a widgetjüket a képernyőhöz, akkor nem kell megnyitnia az alkalmazást a pénztárnál, és meg kell keresnie a szükséges kártyát – a kártyák kéznél lesznek a főképernyőn.

  A gyors hozzáférés során a widget nyolc kártyát jelenít meg, amelyeket egy személy leggyakrabban használ, de a fejlesztők hozzáadták a képességüket, hogy saját belátásuk szerint módosítsák azokat.

  OLVASS TOVÁBB:  TOP 10 webhely sajtóközlemények elhelyezéséhez

  4. YAZIO – kalóriaszámláló

  Widget azok számára, akik vállalták a fogyást vagy a táplálkozás ellenőrzését. Az alkalmazás segít megszámolni a kalóriákat, elkészíteni az étkezési tervet és nyomon követni az étkezéseket. A telefon képernyőjén lévő widgeten keresztül a felhasználók figyelemmel kísérhetik az összes információt – például megszámolhatják a megtett lépéseket vagy az ivott víz mennyiségét.

  5. Párna automatikus alváskövető – alváskövető

  Egy másik angol nyelvű alkalmazás, ezúttal alváskövetésre. Segít nyomon követni az alvás minőségét és mélységét – ehhez nem kell okosóra.

  OLVASS TOVÁBB:  TOP 10 webhely sajtóközlemények elhelyezéséhez

  Az alkalmazás rögzíti és elemzi azokat a hangokat, amelyeket a felhasználó alvás közben ad ki – ideértve a horkolást és a beszélgetést is. Ezen keresztül riasztást is beállíthat, amely érzékeli az alvás sekély fázisát, és felébreszt.

  Csapadéktérkép, virtuális térképek és alváskövető: Top 5 új eszköz az iOS 14 rendszerhez

  Egyre több alkalmazás tartalmaz widget-támogatást az iOS 14-hez, így a felhasználók kísérletezhetnek azzal, ami nekik a legjobban megfelel.

  Használhatja a Smart Stack funkciót is – automatikusan összegyűjti a widgeteket azokból az alkalmazásokból, amelyeket egy személy leggyakrabban megnyit, és megjeleníti azokat a képernyőn.

  Friss cikkek

  A Yandex folytatja harcát az Afisha védjegyért

  A Yandex öt új szellemi tulajdonjogi pert indított a Rambler Group ellen. Amint arról az Interfax beszámolt, január 15-én a Yandex öt új...

  Hogyan működik az Instagram ajánlási rendszer

  Az Instagram algoritmus fejlesztője, Amog Mahapatra cikket publikált, amelyben a különféle ajánlások értékéről és a közösségi hálózat ajánlási rendszerének működéséről beszélt. Az ilyen rendszerek...

  A YouTube továbbra is kísérletezik áruk értékesítésével

  A fejlesztők bejelentették egy új funkció tesztelésének megkezdését az áruk videó útján történő vásárlásához. Egy kísérleti projekt részeként a YouTube több tartalomkészítőjét is...

  A Mail.ru Group-ot és a Yandexet monopóliumellenes törvények megsértésével vádolják

  Az Internetes Szerzői Jogvédelem Egyesülete (AZAPI) ellenzi őket. Az AZAPI panaszt tett az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál (EGK) a Yandex és a Mail.ru Group...

  A Google megerősítette az altémák elindítását a rangsorban

  Ez segít diverzifikálni a SERP tartalmát. A Google még 2020 októberében jelentette be az altémákat a Search On rendezvényen. Danny Sullivan elmondta, hogy...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában