More

  Befejeződött a Google Oldalélmény-frissítése

  A frissítést 2021.június 15-től telepítették.

  A Google a Twitteren bejelentette az új oldal élmény rangsorolási jelének elindításának befejezését, valamint további funkciókat. Különösen megváltozott a “fő hírek” blokk munkája, valamint a teljes Google hírszolgáltatás funkciói.

  A Google 2020 novemberében új rangsorolási jelet jelentett be. Ezután a fejlesztők 2021 májusában tervezték telepíteni a frissítést. Idővel azonban a jel számos változáson ment keresztül, például a Google a közelmúltban eltávolította a Biztonságos Keresést az oldal élményének tényezői közül. Ezért a frissítés elindítása őszig késik.

  Обновление Page Experience от Google завершено1Az oldal tapasztalati rangsorolási tényezőinek listája most így néz ki

  A Google júliusban jelentette be a “fő hírek” blokk változásait, a fejlesztők szerint egy héten belül hatályba lépnek. Emlékeztetjük Önöket, hogy a Google eltávolította az AMP ikont a keresési eredményekben, mivel az AMP-nek nem kell tartalmat tartalmaznia az eredményekben.

  A teljes Google hírblokk gyorsan betöltötte az oldalakat az SXG technológiát használó webhelytulajdonosok számára – “aláírás cseréje”. Az SXG lehetővé teszi a Google számára, hogy gyorsan betöltse az oldalakat, ugyanakkor ne sértse meg a felhasználó magánéletét.

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan rontották el a híváskövetési beállítások a forgalmi statisztikákat [Case]

  Emlékeztetünk arra, hogy nyáron részletes cikket tettünk közzé a Core Web Vitals rangsorolási tényezőiről.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex frissítette fő termékét-keresés

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában