More

  Az új iOS Yandex közvetlen hirdetési beállításai megváltoztak

  A változások csak az iOS-en futó alkalmazásokkal és játékokkal dolgozó hirdetőket érintették.

  Az új iOS 14.5 adatvédelmi irányelveinek változásai miatt a hirdetők kénytelenek az Apple saját hozzárendelési rendszerét-a SKAdNetwork-használó konverziókat figyelembe venni.

  Minden iOS-eszköz esetében alapértelmezés szerint engedélyezve van egy egyedi IDFA-azonosító az összes alkalmazáshoz. A felhasználói adatok pontos hozzárendelésére és nyomon követésére szolgál, ami a Yandex számára szükséges work.Yandex. közvetlen. Az iOS jelenlegi verziójától kezdve a felhasználók önállóan döntenek arról, hogy hozzáférést biztosítanak-e az IDFA-hoz minden alkalmazáshoz.

  Mivel sok felhasználó elkezdi elhagyni a felügyeletet, az Apple felajánlotta saját alternatíváját-a SKAdNetwork API-t. Annak használatához az alkalmazásnak telepítenie kell egy nyomkövető SDK-t, amely támogatja az Apple attribution rendszert. A fejlesztők azt javasolják, hogy telepítsenek egy olyan alkalmazást, amely automatikusan konfigurálja a SKAdNetwork alkalmazást.

  Vegye figyelembe az új jelölőnégyzetet a “megjelenítések iOS 14.5 vagy újabb” kampánybeállításokban.

  Изменились настройки Директ-рекламы Яндекса для новой iOS1

  Ezenkívül át kell adnia az alkalmazás ellenőrzését. Ha az AppMetrica címke és a hirdetési kampány ugyanahhoz a felhasználónevhez tartozik, ez automatikusan megtörténik. Az AppsFlyer beállításához át kell másolnia az alkalmazás azonosítóját a Yandexben. Közvetlenül írja be a nyomkövető speciális mezőjébe.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google Ads egyetlen portfóliót hozott létre az összes fiók kezeléséhez
  OLVASS TOVÁBB:  A Google Ads egyetlen portfóliót hozott létre az összes fiók kezeléséhez

  Изменились настройки Директ-рекламы Яндекса для новой iOS2

  Az új hozzárendelés statisztikáit a jelentés varázslóban tekintheti meg.

  Изменились настройки Директ-рекламы Яндекса для новой iOS3

  Az összes aktuális hirdetési kampány megjelenik az iOS korábbi verzióival rendelkező eszközökön. Minden más felhasználó számára ez nem változtat.

  Friss cikkek

  Hogy megy a mobil fejlesztői interjú?

  Alexander Anikin, dékán a kar Android fejlesztési GeekBrains18 május 20216 perc 29https: / /d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2624 / og_image / d6b0df6963fad75c41266e6f67eabafe. png Már beszéltünk arról, hogy milyen...

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában