More

  Az Instagram elkezdte reklámozni a termékeket az üzlet lapon

  A funkciót még mindig tesztelik az Egyesült Államokban.

  Az új funkció tesztelésének részeként a márkák képesek lesznek termékeiket népszerűsíteni a Szponzorált üzlet lap főoldalán.

  Instagram начал продвигать товары во вкладке Shop

  Ha rákattint a megjelölt termékek listájára, további információkat fog látni a termékről és más képekről, ha vannak ilyenek. Ez abban is segít, hogy összekapcsolja a termékeket a fiókjával, majd azonnal keresse fel a márka weboldalát a vásárlás befejezéséhez.

  Mint a normál hozzászólásoknál, a promóciókat gyűjteményekbe lehet menteni, ami szintén hozzáadja a hirdetési potenciál funkciót. A támogatott termékeket először az Egyesült Államokban tesztelik számos kiválasztott márkával, majd tervezik a frissítés skálájának kibővítését.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google új eszközt adott hozzá az Adatstúdióhoz

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában