More

  Az Instagram csúsztatással törli a linkeket

  Ezek helyébe matricák linkek történetek.

  A The Verge 2021.augusztus 30-tól talált egy Instagram-értesítést a linkek törléséről. Ehelyett a storis matricái, amelyekről júniusban beszéltünk, teljes erővel fognak dolgozni.

  Instagram отменяет ссылки по свайпу

  A fejlesztők összehasonlító elemzést végeztek e két funkcióról, és arra a következtetésre jutottak, hogy a linkkel ellátott matricák jobban megfelelnek a jelenlegi Instagram-felhasználóknak, mint egy oldal felfelé csúsztatása. A matricák előnye az is, hogy válaszolhat ezekre a történetekre.

  Jelenleg csak azok a felhasználók férhetnek hozzá a matricákhoz, akik linkeket adhatnak hozzá. A menedzsment azonban azt ígéri,hogy ezt a funkciót a jövőben több felhasználó számára terjeszti.

  Gondolod, hogy kényelmesebb a matricákkal vagy a swipekkel? Írja be a megjegyzéseket.

  OLVASS TOVÁBB:  Microsoft Edge tesztek "Super-duper Biztonságos mód"

  Friss cikkek

  Fontos a hét: a hirdetési költségek Instagram történetek, új iPhone modellek

  Van egy rendszeres emésztés szereti a levegőben a legújabb, intelligens anyagok. Ebben a kiadásban megismerjük az Instagram hirdetési bejegyzéseinek átlagos költségeit, valamint az új...

  Hogyan működik a Google Ads és az Instagram Insights” statisztika ” szakasza

  Weboldal tulajdonosok, kezdők számára Üdvözlöm mindenkit, aki úgy döntött, hogy belemerül a hirdetési eszközök témájába. Hagyományosan bemutatom magam – a nevemAnton Udodov,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában