More

  Az Instagram blokkolta a hirdetéseket arról, hogy milyen felhasználói adatokat gyűjt

  Annak ellenére, hogy a hirdetések nem sértették meg a közösségi szabályokat, a hirdetéseket betiltották. UPD: a Facebook válasza.

  A Secure messenger Signal hirdetéseket tett közzé az Instagram-on, hogy megmutassa a felhasználóknak, milyen adatokat gyűjtenek a célzáshoz. A felhasználók tisztán láthatták, hogy az Instagram milyen adatokat gyűjt és értékesít róluk. A messenger vezetése szerint a legtöbb felhasználó számára az információgyűjtés és a hirdetések beállítása átláthatatlan, ezért láthatatlan.

  Ez magában foglalhatja a földrajzi helymeghatározási adatokat, a családi állapotot, a hobbit és a munkát. Íme egy példa egy ilyen hirdetésre:

  Instagram заблокировал рекламу о том, какие данные о пользователях он собирает1

  • Vegyészmérnök vagy, szereted a K-pop-ot, Berlinben élsz, gyereket vársz, és most költöztél el.

  • Ön egy magányos tanár, Leo horoszkóp, élsz Moszkvában, szereted vázlatok.

  • Művészettörténeti diplomája van, elvált, Londonban él, élvezi a bokszot és új motoron lovagol.

  UPD:

  A Facebook tagadta a Signal hirdetéseinek blokkolását. Joe Osborne a Facebook nevében a Twitteren azt mondta, hogy a Signal hirdetési kabinetet 2021 márciusában regisztrálták, de a reklámkampányt azóta nem indították el. Signal nem volt lassú megosztani screenshotok:

  Joe Osborne ragaszkodik ahhoz, hogy a képernyőképeket 2021 márciusában is elkészítették, Signal pedig ezt a történetet akarja felhasználni további figyelem felkeltésére. 

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex egy teljes blokkot fog készíteni a Market termékeivel a keresési eredmények között

  OLVASS TOVÁBB:  A Google beszélt a webhelyek mobil és asztali verzióinak URL-jéről

  A Facebook Instagram a múlt héten hirdetéseket tett közzé új felhasználók számára, felszólítva őket, hogy fogadják el az adatátvitel feltételeit hirdetési kampányaik mentése érdekében, az iOS új verziója miatt.

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában