More

  Az EU két hónapot ad a Google-nak, hogy korrigálja a szállodák és a légi utazás kibocsátását

  Ellenkező esetben a Google szankciókat várhat.

  Az Európai Bizottság és a fogyasztóvédelmi hatóság közölte::

  “A Google-nak két hónapja van arra, hogy javítsa az eredményeket a járatok és szállodák keresési eredményeiben. A Google köteles megmagyarázni, hogyan rangsorolja az eredményeket a keresési eredményekben. Engedetlenség esetén a Google büntetést kap.”

  A Google-t gyakran vádolják trösztellenes magatartással a piacon, de a jelenlegi állítás kizárólag a Google Flights és a Google Hotels szolgáltatásaival kapcsolatos. Az EU azzal vádolja a Google-t, hogy helytelenül jeleníti meg az árakat. A Bizottság szerint a felhasználóknak egyértelműen fel kell tüntetniük az árakat az adók és díjak, kedvezmények és bónuszok minden számításával. Ellenkező esetben az ár nem megfelelő, a keresőmotor félrevezeti a felhasználót.

  Anyagában az ügyész megemlítette a Google Store általános feltételeit is. A szabályozó úgy véli, hogy az eladónak gyakran több joga van, mint a vevőnek, és felszólította a Google-t, hogy vizsgálja felül dokumentumát. Eddig azonban ez a kérdés nem kapott külön ügyet.

  OLVASS TOVÁBB:  A támadók 1, 3 millió klubház-felhasználó adatait adták ki

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában