More

  Az észt kriptobank rágalmazó anyagokkal vádolja a Yandex.Dzene blogját

  A bank vezetője pert indított a moszkvai választottbíróságon a cikkek érvénytelenítésére.

  Az Interfax szerint a felperes követeli a Yandex.Dzene webhelyen található Cryptocritic csatorna anyagainak érvénytelenné nyilvánítását és blokkolását. A csatornát rágalmazással vádolják az Észtországban bejegyzett Crypterium kriptobankot kritizáló anyagokban. A felperes azt is követeli, hogy adja meg annak a személynek a kapcsolattartóit, aki ezeket az anyagokat közzétette, és visszatérítse a banknak 1 millió rubel kártérítést.

  A Crypterium kriptovaluták használatával nyújt szolgáltatásokat elektronikus pénztárcája és saját CRPT tokenje alapján. A Blogspot “Cryptocritics” blogjának egyik anyagában található egy cikk, amely hízelgő megjegyzéseket tartalmaz a Crypterium startupról és annak egyik alkalmazottjáról. A szöveg szerint az eredeti cikk a Zenben jelent meg, de jelenleg ez a kiadvány nincs meg.

  A követeléseket a központi szövetségi körzetben található Roskomnadzorhoz küldték, a svájci Yandex Services AG pedig harmadik félként jár el. Jelenleg a bíróság mozgás nélkül maradt március 1-ig, mivel a felperes nem fizette meg a kiegészítő díjat.

  OLVASS TOVÁBB:  A kattintás átlagos költsége a Yandexnél 2020-ban harmadával csökkent

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  Что такое Google Smart Shopping и как эффективно сегментировать кампании
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában