More

  Az Apple kéri a felhasználók hozzájárulását a személyre szabott hirdetések megjelenítéséhez

  A frissítés az iOS 15 összes Apple azonosítóját érintette.

  Az Apple hirdetési célzása vagy a “személyre szabott hirdetés” volt az alapértelmezett a korábbi verziókban. A felhasználók csak a mély beállításokon keresztül tudták megtudni az összes információt a célzáshoz használt adatokról, ami ellentmond az Apple adatvédelmi irányelveinek. Az a tény, hogy az Apple beleegyezés nélkül gyűjtött adatokat a reklámozásra, a trösztellenes hatóságok fokozott figyelmét is felkeltette, és már több alkalommal írtunk az Apple-t érintő kiemelt esetekről.

  Az iOS 15 új verziójában az Apple hozzáadott egy párbeszédpanelt, amelyben a felhasználó úgy dönt, hogy hozzájárul-e az alkalmazáshoz a későbbi célzáshoz szükséges adatok gyűjtéséhez. Ráadásul az AppStore oldal beállításaiban megjelentek a “személyre szabott ajánlásokról” szóló információs linkek. A felhasználók továbbra is manuálisan kezelhetik őket a Beállítások → Adatvédelem → Apple reklám.

  Apple запрашивает согласие пользователей на показ персонализированной рекламы

  Emlékeztetjük Önöket, hogy a múlt héten az Apple lehetővé tette az alkalmazásfejlesztők számára alternatív fizetési módok használatát. Ugyanakkor a Spotify, a Netflix és a Tinder részvényei 2-6 százalékkal emelkedtek.

  OLVASS TOVÁBB:  Mennyit keresnek a webmesterek 2021-ben: összehasonlítva a különböző témák webhelyeinek jövedelmét

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában