More

  Az Apple alternatív fizetési módokat biztosít az alkalmazásfejlesztők számára

  Az alkalmazások képesek lesznek használni eszközeiket, megkerülve az Apple ökoszisztémáját, ugyanakkor az AppStore-ban maradnak.

  Az iOS-Alkalmazások terjesztési csatornájának monopolizálása ellen 2011-ben kezdődött nyolcéves per, valamint az Apple ellen 2019-ben indított kollektív trösztellenes per eredményeként a fejlesztők függetlenséget értek el az alkalmazásokon belüli fizetési módokban. Most a fejlesztők használhatják szolgáltatásaikat, hogy megkerüljék az Apple, valamint a jutalék 30%.

  Az Apple létrehoz egy alapot is, amely segít a kisvállalkozásoknak a kis fejlesztői segítségnyújtási Alapban 100 millió dollár értékben. Minden olyan fejlesztő, akinek forgalma kevesebb, mint egymillió dollár A 2015 júniusától 2021 áprilisáig tartó időszakban, 250-30 000 dollár összegű támogatást kaphat az alaptól.

  Érdemes megjegyezni, hogy ennek a tranzakciónak semmi köze sincs az Epic monopóliumellenes peréhez az Apple ellen. Emlékeztetünk arra, hogy Japánban nyáron vádat emeltek a Google és az Apple ellen, hogy szigorítsák az ország trösztellenes törvényét.

  OLVASS TOVÁBB:  A kisvállalkozásoknak szüksége van egy blogra?

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában