More

  Az adatkezelés eszköze megjelent a Yandex személyes fiókjában

  A felhasználók láthatják a Yandex ID irányítópulton.

  Az új eszközzel a felhasználók kérhetnek egy archívumot az összes Yandex szolgáltatásról, valamint törölhetik őket onnan. Az archívum 50 szolgáltatásból gyűjt információkat. Annak előkészítéséhez több napig is eltarthat. Jelenleg törölheti az adatokat Alice, Zene, térképek, Mail, lemez, Zen, Fordító, időjárás, Messenger, üzleti, állomás. Az év végére a Yandex többi fő szolgáltatása csatlakozik hozzájuk.

  В личном кабинете Яндекса появился инструмент для управления данными

  Szinte minden adat törlődik egy napon belül. De vannak olyan fájlok, amelyeket jogilag egy ideig a kiszolgálón kell tárolni. Ezeket a szükséges idő elteltével elhalasztják. Az adatok egy része, mint például a térképek szerkesztései vagy panorámaképei, nem törölhető teljesen, mert a szolgáltatás részét képezik. Ebben az esetben az adatok személytelenné válnak, a tulajdonosra vonatkozó információk törlődnek.

  Azt is meg kell értenie, hogy az adatok törlése visszafordíthatatlan folyamat, ami elronthatja a szolgáltatással való együttműködés benyomását. Például a teljes zenetörténet törlése azt eredményezi, hogy az ajánlásokat ismét a semmiből kell kiválasztani, mivel a hallgatási előzmények és a lájkok eltűnnek.

  OLVASS TOVÁBB:  Bing azt állítja, hogy a Google Ausztráliában van

  Az új adatkezelési eszköz a Yandex ID “adatkezelés” szakaszában található.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google új módszereket jelentett be a reklám hatékonyságának értékelésére

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában