More

  Akadálymentesítési tanfolyam: több eLama eszköz az optimális tarifában

  Jó hírünk van: eszközeink egyre több felhasználó számára válnak elérhetővé, nyitottak vagyunk a fejlesztésükre vonatkozó javaslatokra. Elmondjuk, hogyan fog változni az eLama októberben, és mit fogunk tenni a közeljövőben. Októberben több hirdető kap hozzáférést az eLama tools-hoz, és két tarifa marad a szolgáltatásban: az alap és az optimális. Elkezdünk ötleteket gyűjteni a meglévő fejlesztésekről, valamint új eszközöket létrehozni az online reklámozáshoz. De minden rendben van.

  Elhagyjuk az üzleti tarifát. Azok a lehetőségek, amelyek csak ezen a tarifán voltak elérhetők, Minden optimális tarifával rendelkező hirdető számára megnyílnak. Automatikusan átutaljuk az üzleti Tarifa felhasználóit az Optimal-nak, majd októbertől visszatérítjük az üzlet kifizetésére szánt pénzt.

  Az optimális funkciókhoz való hozzáférés nem változik: havonta 20 000 rubeltől kezdődően ingyenes. független hirdetők számára 30 000 rubel/hó. ügynökségeknek. Kisebb költségvetéssel 950 rubel/hónap.

  Több eszközt is bezárunk: elvesztették jelentőségüket, és támogatásuk és fejlesztésük elég sok erőforrást igényel. Mely eszközök fognak működni októberben:

  • Kampányok importálása egy új Yandexbe account.Yandex. közvetlen.

  • Rakodási költségek Yandex.Yandex. közvetlen a Google Analytics szolgáltatásban.

  • Az átfedő kulcsszavak kizárása.

  • A feladatlap.

  • Banner builder.

  • Kampányok létrehozása a Facebook hirdetésekhez.

  OLVASS TOVÁBB:  5 hasznos videó az új termékekről és az élet feltöréseiről a Yandex.Direct-ben

  A reklám-és elemzéstechnikával való együttműködés leghatékonyabb eszközeinek többsége a szolgáltatásban marad:

  • Kampányok létrehozása A Google hirdetésekhez.

  • Import vezet a szociális hálózatok.

  • Automatikus UTM jelölés.

  • Kulcsszó kombinátor.

  • Őszinte ajánlat kalkulátor.

  • Teleport: másolás kampányok Yandex.Yandex. közvetlen a Google hirdetésekben.

  OLVASS TOVÁBB:  Dooptimized! Hogyan indíthatunk hirdetéseket 40 új irányban, kis költségvetéssel, szigorú CPL-vel

  Ideiglenesen bezárjuk az automatikus szabályokat is: nem úgy működnek, ahogy eredetileg terveztük. Ezért finomítjuk az eszközt, majd egy továbbfejlesztett, intuitívabb verzióval térünk vissza. Az új automatikus szabályok Az optimális Tarifa minden felhasználója számára elérhetők lesznek.

  A BI jelentések egy kicsit később ingyenesek lesznek — időre van szükségünk az eszköz hibáinak kijavításához, valamint több felhasználó számára történő előkészítéséhez. A nyelvi generátor továbbra is fizetett.

  De ez még nem minden. Célunk, hogy hatékony automatizálási eszközöket fejlesszünk ki, amelyek segítenek a sikeres reklámok létrehozásában és a promóció elemzésében. És a segítséged nélkül nem megy. Hálásak leszünk a meglévő eszközök fejlesztésével és újak létrehozásával kapcsolatos ötletekért. Az eLama szekrényben hagyhatja őket a “javaslat ötlet” szakaszban (a bal alsó sarokban található), vagy elküldheti őket – az ápolási szolgálat szakemberei átadják őket a fejlesztési csapatnak.

  OLVASS TOVÁBB:  Miért működik néha egy kampány a Yandex hirdetési hálózatban: az eLama-ügy

  Minden kérdést feltehet a szakembereink változásaival kapcsolatban postai úton vagy telefonon.

  Az eszközfrissítésekről fogunk beszélni, maradjanak velünk!

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában