More

  A YouTube új eszközöket adott a szerzők számára

  Segítségükkel több adat áll rendelkezésre az elemzéshez, a reklámok és a videó fejezetek ellenőrzéséhez.

  A fejlesztők öt új eszközt adtak hozzá a tartalomkészítők számára:

  • Statisztikák “örökzöld” videók.

  • Felkapott hashtagek.

  • Az AdSence hirdetések blokkolásának beállításai.

  • A videofej tömeges szerkesztése.

  • Lehetőség a sárga bevételszerzési ikon kihívására a Creative Studio mobil alkalmazásban.

  Az “örökzöld” olyan videókra utal, amelyek nem veszítik el a nézeteket és a népszerűséget az idő múlásával. A videókon szereplő adatokhoz való hozzáférés segít a szerzőknek a csatorna hatékonyságának havi elemzésében.

  A” felkapott hashtagek “megjelentek a” navigátor ” részben. A hashtagek a leggyorsabban növekvő népszerűségi témákat mutatják be. A szolgáltatás jelenleg csak az Egyesült Államokban elérhető mobilalkalmazásokhoz.

  Most az AdSence beállításaiban a felhasználók megadhatják, hogy mely konkrét hirdetések vagy hirdetések ne jelenjenek meg a csatornájukon.

  A YouTube továbbra is bővíti a feltöltött videók fejezeteinek automatikus hozzáadását. Most lehetőség van a fejezetek hozzáadásának engedélyezésére vagy megtiltására a letöltési lista tömeges szerkesztésével. A felhasználó letilthatja a fejezeteket a letöltési folyamat során, az automatikus fejezetekre történő felosztás nem jelenti azt, hogy a fejezetek minden videóban megtalálhatók lesznek. Attól függ, hogy az algoritmus hogyan határozza meg a fejezeteket, illetve hogy alkalmasak-e erre a tartalomra. A fejezetek manuálisan is hozzáadhatók.

  OLVASS TOVÁBB:  Hasznos-e a domainekből származó linkek. edu a google számára
  OLVASS TOVÁBB:  Hasznos-e a domainekből származó linkek. edu a google számára

  Hamarosan a fejlesztők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kihívják a YouTube sárga bevételszerzési ikonjait a Creative Studio mobilalkalmazásán keresztül. Korábban csak az asztalról lehetett kihívni az ikonokat. Az új funkció szeptember végéig jelenik meg a Partnerprogram résztvevői számára.

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában