More

  A YouTube teszteli az élő közvetítésekből származó áruk vásárlását

  Míg korlátozott módban.

  A TechCrunch új YouTube-tesztet jelentett be a termékek szolgáltatás útján történő értékesítésére. Most vásárolhat az élő közvetítés során. Jelenleg a funkció korlátozott számú márka és jól ismert blogger számára lesz elérhető a további széles körű megvalósításhoz.

  YouTube тестирует покупку товаров с прямых трансляций

  A fejlesztők új funkciókat fognak hozzáadni a platformhoz, mint piactér, amelyet aktívan kezdtek fejleszteni ebben az évben. Az élő árubeszerzések bővítik a felhasználói élményt, és új lehetőségeket nyitnak meg az ügyfelekkel való interakcióra a YouTube szerint.

  A fejlesztők még nem jelentették be a funkció bevezetésének dátumát világszerte, de azt mondják, hogy a legtöbb kiadó számára 2021 vége előtt kívánják végrehajtani.

  OLVASS TOVÁBB:  A Facebook új megközelítést dolgoz ki a személyre szabott hirdetésekre

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában