More

  A Yandexben a cég kártyáinak másolatait Keressük és töröljük.Maps és Google Maps

  A promóció a Google-ban és a Yandex Maps-ben nem fog működni, ha a cég kártyái másolatok lesznek. Mi az? Duplikált kártyák hasonló információkkal a cégéről, ami csökkenti annak esélyét, hogy bekerüljön a helyi kérdés tetejére, ezért az ügyfelek jönnek a cégéhez. 

  Már megosztottuk az utasításokat arról, hogyan ellenőrizhetjük a kártyák rendelkezésre állását a geoszolgáltatásokban. Most arról beszélünk, hogyan lehet megtalálni és törölni a kártyák másolatait. 

  Melyek a kártyák másolatai, és miben különböznek a hamis kártyáktól?

  Jelentős tényezők vannak, amelyek negatív hatással vannak a helyi kibocsátás eredményeire: például egy helytelen NAP (cégnév, cím és telefonszám) a szervezet kártyáiban, hiányos információk, kis számú vélemény, vagy fordítva, sok negatív vélemény. De van egy másik tényező, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak – duplikált kártyák.

  Egy másolat olyan kártya, amelynek megfelelő címe van a vállalat egyik helyszínével, gyakran azonos vagy majdnem azonos névvel vagy tartalommal. Ha több hasonló kártyát talál, amelyek egyetlen területet kapnak a Google My Business alkalmazásban, Yandex.In a könyvtár vagy a Facebook, tehát ezek másolatok. 

  A Google-ban az Auchan hipermarket két kártyáját találtuk Moszkvában ugyanazon a címen. De a fő kártya jobban kitöltött, jó minősítéssel rendelkezik, vannak vélemények

  Hogyan jelennek meg a másolatok? Gyakran előfordul, hogy az ilyen kártyákat a vállalat felhasználói vagy alkalmazottai hozzák létre, akik nem tudták, hogy már létezik egy kártya erre a helyre. 

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a YouTube-forgalomból

  Hamis (hamis kártya) – ez is egy duplikált kártya, az egyetlen különbség az, hogy cége nem található a kártyán feltüntetett címen. 

  Ищем и удаляем дубли карточек компании в Яндекс.Картах и Google Maps

  Ez egy példa egy hamis kártyára A Google-ban. Ugyanazon cég két kártyáját ugyanazon a címen hozták létre

  Hogyan befolyásolják a másolatok és a hamis kártyák az üzletet?

  Itt van a három fő probléma, hogy hozzon létre másolatok, hamisítványok a cég kártyák:

  1. A helyi SEO alacsony hatékonysága.
  2. Az ügyfelek bizalmának elvesztése.
  3. A felhasználói vélemények és kérdések elvesztése.

  Mindegyikkel külön fogunk foglalkozni.

  A helyi SEO alacsony hatékonysága

  Mint fentebb említettük, a vállalati kártyák másolatai negatívan befolyásolják a vállalat rangsorolását a helyi kimeneten. Amikor a keresőmotor ismétlődő információkkal rendelkező kártyákat talál, nem tudja meghatározni, hogy melyik kártya a legfontosabb. Ezért a benyomások több kártya között oszlanak meg (a fő, a másolatok vagy hamisítványok). Így a fő kártya ritkábban jelenik meg, ami a forgalom elvesztéséhez vezet a valós helyekre.

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet növelni a forgalmat a Yandex több mint 3-szor egy héten. Esettanulmány

  Az ügyfelek bizalmának és lojalitásának elvesztése

  Ha a felhasználó talál egy másolatot vagy hamis helytelen/hiányzó információk helyett a fő kártya, ez félrevezető, visszataszító. Így a BrightLocal tanulmánya szerint a fogyasztók 80% – a elveszíti bizalmát a vállalat iránt, ha az elérhetőségei helytelennek bizonyulnak. Ez arra ösztönzi a potenciális ügyfeleket, hogy válasszák ki versenytársaikat a megfelelő információkkal az Interneten. 

  Felhasználói vélemények és kérdések elvesztése

  Ha egy felhasználó véleményt vagy kérdést hagyott egy példányban vagy hamis kártyán, akkor soha nem fog tudni róla. Ezenkívül a megválaszolatlan negatív vélemények felhalmozódnak és csökkentik a duplikált és hamis kártyák minősítését, amelyekre a potenciális ügyfelek figyelhetnek.

  OLVASS TOVÁBB:  A Mazda népszerűsítésére szolgáló eset a DOOH és a közösségi hálózatok keverékével

  Hogyan lehet megtalálni és törölni a duplikált és hamis kártyákat?

  Most, hogy meghatároztuk a feltételeket, válaszolunk a kérdésre: mit kell tennünk a másolatokkal?

  1. lépés. Keressen egy másolatot vagy hamis kártyát

  Keresőmotorok. A leggyakoribb módja a megállapítás másolatok kézzel találni egy cég a Google, Yandex Maps. Egyszerű feladat: írja be a cég nevét és a pontos címet a keresőmotorba. Keresse meg a paramétereknek megfelelő kártyákat, majd hasonlítsa össze őket.

  Online referenciakönyvek. Határozza meg a cégével kapcsolatos adatokkal rendelkező webhelyek listáját, majd kezdje el keresni márkanévvel-használja a következő parancsot “site:listingssite.com (search engine name) cégnév”. Ezután jelölje meg az összes másolatot, hogy elküldje őket minden webhelyre törlés céljából. Így néz ki:

  Ищем и удаляем дубли карточек компании в Яндекс.Картах и Google Maps

  Fontos pillanat! Ezt az ellenőrzést rendszeresen kell elvégezni, mivel a felhasználók és a versenytársak bármikor létrehozhatnak egy duplikált kártyát.  

  2. lépés. Másolat vagy hamis kártya törlése

  A duplikált (hamis) kártya törléséhez kérelmet kell benyújtania a geoservice-hez. Megnézzük az eljárást a Google-ban és a Yandexben. 

  Google

  Ищем и удаляем дубли карточек компании в Яндекс.Картах и Google Maps

  Az első lépés: Kattintson a” javítás javasolása “gombra a duplikált” Auchan ” kártyán A Google-ban.

  Ищем и удаляем дубли карточек компании в Яндекс.Картах и Google Maps

  A második lépés: kettős esetén kattintson a “ez a hely zárt vagy nincs itt” gombra.

  Ищем и удаляем дубли карточек компании в Яндекс.Картах и Google Maps

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában