More

  A Yandex.Yandex. a Direct új stratégiával rendelkezik a hirdetési befektetések kezelésére

  Ez a már meglévő “jövedelmezőség optimalizálásán”alapul.

  A Yandex fejlesztői. Direct beszélt az új stratégiájukról:”a hirdetési költségek Célrésze”. Segítségével a hirdetők képesek lesznek a hirdetési költségvetés kiigazítására, valamint a hirdetési erőforrások hatékonyabb kezelésére.

  A hirdetési költségek aránya a költségek aránya a reklám által termelt bevételhez képest. Korábban erre a célra használták a “jövedelmezőség optimalizálásának”stratégiáját. Az új stratégia egy változata egyszerűbb beállításokkal.

  Az új stratégia segít a hirdetőknek a különböző árkategóriájú termékekkel. Az átalakítás költségeinek pontosabb beállításához kiválaszthatja a hirdetési költségek célarányát, például a felhasználó által vásárolt összes termék árának 10% – ában. Ez a stratégia különösen hatékony a körhinták és az intelligens bannerek számára, amelyek egyszerre több terméket jelenítenek meg.

  Ha az ügyfelek több forrásból érkeznek hozzád (hívások, jelentkezési lapok, csevegés), akkor a konverziók költsége változik. Az új stratégiával célokat állíthat be, valamint meghatározhatja a rájuk fordított kiadások arányát. Így egyik cél sem lesz veszteséges a kampányához.

  Az új stratégia használatához először ki kell választania azt a beállításokban, majd meg kell adnia a célt (és ha ezek közül több is van-adja meg őket a kampány beállításaiban, állítsa be az értéket — jövedelem), majd állítsa be a hirdetési költségek arányát.

  OLVASS TOVÁBB:  Az Amazon megváltoztatta a jutalékok kiszámításának feltételeit
  OLVASS TOVÁBB:  A Google elkezdi fizetni a franciaországi hírforrások tartalmát

  В Яндекс.Директе появилась новая стратегия для управления рекламными инвестициями

  Az új stratégiát a Commander and API-ban is használhatja, eredményeit a statisztikákban az új ” DRR ” szelet segítségével követheti.

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában