More

  A Yandex új jelentést adott az AppMetricához a konverziók részletes elemzéséhez

  “Tölcsérek” nevet kapott.

  Az új jelentés egy olyan infografika, amelynek segítségével lépésről lépésre nyomon követheti az átalakítást. Ezzel a vizuális grafikonnal azonnal megértheti, mit lehet javítani, és kiigazíthatja a felhasználói forgatókönyvet.

  A Yandex új jelentést adott az AppMetricához a konverziók részletes elemzéséhez

  Tölcsér létrehozásakor legfeljebb 10 egyedi szkriptlépést adhat meg. Az infographics megmutatja, hogy a felhasználók mely szakaszban “botlanak” leggyakrabban az űrlap javítása és a konverziók növelése érdekében.

  A csatornák különféle felhasználókhoz igazíthatók. Választhat az AppMetrica meglévő szegmensei közül, vagy testreszabhatja sajátját. A csatornák összehasonlíthatók az eszköztípusok és a közönségek között.

  A Yandex új jelentést adott az AppMetricához a konverziók részletes elemzéséhez

  Az AND / OR konstrukció segítségével elemezheti az összetett problémákat. Például a Yandex előkelő stratégiát ad a telefon tokok értékesítéséhez:

  • Vettem egy európai VAGY kínai okostelefont, majd vettem egy borítót: szilikon ÉS kevesebb, mint 2000 rubelbe kerül.

  • Vettem egy európai VAGY kínai okostelefont, majd vettem egy fedelet: ütésálló ÉS több mint 2000 rubelbe kerül.

  Ezen kombinációk mindegyikéhez beállíthat egy tölcsért, és kiválaszthatja közülük a legjobban konverziót.

  Minden lépéshez megadhat egy eseményt az AppMetrica alkalmazásból is. Ez magában foglalja az ehhez az eseményhez kapcsolódó feltételeket is. Feltétel hozzáadásához használja a csatorna létrehozásának további beállításait:

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet pénzt keresni a webhelyeken: a népszerű bevételszerzési módszerek előnyei és hátrányai

  A Yandex új jelentést adott az AppMetricához a konverziók részletes elemzéséhez

  A lépések közötti események lehetővé teszik, hogy továbbra is fontolóra vegye a szkript lépéseit, ha a felhasználó a csatornán kívül végzett műveleteket. Tegyük fel, hogy három lépésre van szüksége a visszajelzéshez: menü megnyitása, gombra kattintás, űrlap kitöltése. Ha az “Engedélyezett” lehetőséget választotta, akkor a szkript akkor számít, ha a felhasználó visszajelzést adott, de a parancsfájl szerint felesleges műveletet hajtott végre.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex új YATI algoritmusa - mi ez és hogyan működik

  Az események regisztrációjával a lépések már nem időhöz kötöttek. Tegyük fel, hogy egyik nap a felhasználó megnézett egy próbaleckét, másnap pedig egy kérést hagyott az oldalon. A kiválasztott esemény regisztrációval ezt a két eseményt egy konverzióvá egyesítik.

  Az új jelentés már elérhető az AppMetrica alkalmazásban, nincs szükség az SDK frissítésére. A jelentés beállításairól és funkcionalitásáról a Dokumentációban olvashat bővebben.

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában