More

  A Yandex-Től.A Zen új formátummal rendelkezik-Hozzászólások

  Ezzel a bloggerek képesek lesznek megosztani a híreket, véleményeket és elemzéseket.

  A Yandex új közzétételi formátumot vezetett be a Zen-ben, amely lehetővé teszi, hogy 1500 karakterig terjedő szövegeket tegyen közzé. A hozzászólások közvetlenül a hírcsatornában olvashatók a “Kibontás” gombra kattintva, anélkül, hogy a blogger profiljába mennének.

  У Яндекс.Дзена появился новый формат — Посты1

  A következő hetekben a hozzászólások csak a hirdetés Előfizetői számára jelennek meg. Később megjelennek az ajánlásokban. Az új formátum kényelmes a helyzeti tartalomhoz, például a hírekre való reagáláshoz.

  Most a hozzászólások minden mobil Zen webhelyen elérhetők. Ősszel az asztali számítógépeken is megjelennek. A hozzászólások a nap folyamán megjelennek a hírcsatornában, majd mentésre kerülnek a csatornán.

  OLVASS TOVÁBB:  A tartalom újracsomagolása: hogyan lehet a legtöbbet kihozni minden cikkből, hozzászólásból és videóból

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában