More

  A Yandex rövid távú szolgáltatáshibával rendelkezik

  Legalább Oroszország négy városában.

  Ma délután, moszkvai idő szerint 15: 30-kor a Yandex szolgálatai lezuhantak Oroszország egész területén. A felhasználók panaszkodtak a Mail, a Taxi, a Zen, a Drive, a Metrica és a Disk munkájára.

  A legtöbb problémát Oroszország 4 városában rögzítették: Moszkvában, Szentpéterváron, Krasznodarban és Krasznojarszkban. A legtöbb felhasználónak nehézségei vannak a Mail, a Drive és maga a Yandex használatával.

  A Yandex rövid távú szolgáltatáshibával rendelkezik

  A Yandex már reagált erre és orvosolta a helyzetet:

  Csak a Drive 4 városban tapasztal rövid távú nehézségeket. Dolgozunk ezek megszüntetésén. Azoknál a felhasználóknál, akik autókölcsönzés során nehézségekbe ütköztek, automatikusan újraszámoljuk és kompenzáljuk az utazás költségeit. Az összes többi Yandex szolgáltatás problémamentesen működik normál módban.

  Ez talán annak köszönhető, hogy új Drive-előfizetés indult Szentpéterváron. Észrevette ma a Yandex szolgáltatásainak nehézségeit? Írj a megjegyzésekbe.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex új jelentést adott az AppMetricához a konverziók részletes elemzéséhez

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex egy új blokkot tesztel a keresési eredmények között
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában