More

  A Yandex megosztotta a videohosting fejlesztésének terveit 2021-ben

  A fejlesztők számos új funkciót jelentettek be.

  A Video Hosting segítségével a YAN-partnerek videókat tehetnek közzé, miközben a hardveren spórolnak, és csatlakozhatnak a YAN vagy az ADFOX pénzszerzéséhez. A Yandex blogjában mesélt a Video Hosting sikereiről és a fejlesztők aktuális évének terveiről. Azt is beszámolja, hogy az elmúlt fél évben több mint 100 partner kezdte el közzétenni és bevételszerezni videóit a Video Hosting használatával.

  A Yandex megosztotta a videohosting fejlesztésének terveit 2021-ben

  Az idén várható új funkciók:

  • Videó borító a keresési eredmények között. Ha egy kérés megfelel a leírásnak, akkor a videó borítójával ellátott kártya megjelenik a keresési eredmények között. A képre kattintva a felhasználó felkeresi az oldalt.

  • Minden videó részletes elemzéssel rendelkezik: a nem, az életkor, a nézők földrajza, valamint a megtekintések száma és átlagos ideje.

  • A videohosztingnak élő közvetítései lesznek.

  • Videók gyors feltöltése a Yandex más szolgáltatásaiba – a Zen és az Ether. A gyors közzétételhez egyszerűen jelölje be a jelölőnégyzetet, ahová fel szeretné tenni a videót.

  • Fiókhozzáférés több bejelentkezéshez.

  A videohoszting béta szakaszban van, ami azt jelenti, hogy a fejlesztők nyitottak a kérésekre és a visszajelzésekre. Ha meg szeretné osztani a szolgáltatással kapcsolatos véleményét, megjegyzést tehet a blogon, vagy kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

  OLVASS TOVÁBB:  A webmestereknek le kell cserélniük a Yandex.Money és a Yandex.Checkout logókat

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet gyorsan klaszterezni az online áruház szemantikáját
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában