More

  A Yandex megkezdi a dúsított válaszok tesztelését a partnerek számára

  Több nagy szereplő már megkezdte az integráció létrehozását, a Yandex pedig felszólítja az összes többi hirdetőt, hogy csatlakozzanak a kísérlethez.

  A Yandex a blogjában elmondta a partnerhirdetésekkel dúsított válaszok új formátumát. Az új formátum a dúsított válaszok elvén működik a kimeneten, ahol a felhasználó azonnal kész választ kap a kérésre egy speciális blokkban.

  Яндекс приступит к тесту обогащенных ответов для партнеров

  Az ilyen válaszokat már több mint 30 ezer vállalat használja a Yandexben, a Yandex pedig még egy emlékeztetőt is összeállított arról, hogyan állíthatja be őket.

  A Yandex tovább fejlődik, és több interaktív elemet ad hozzá a blokkokhoz, hogy megfeleljen a felhasználó kérésének és érdeklődésének.

  Яндекс приступит к тесту обогащенных ответов для партнеров

  Ez a formátum egyértelmű és felhasználóbarát, de nagy mennyiségű adatot igényel a konfiguráláshoz, és a válaszok beállítása technikailag nehéz lehet. Ezért a Yandex olyan elveket állított össze, amelyekre a hirdetőknek támaszkodniuk kell, amikor a dúsított válaszok partnerformátumával dolgoznak. Ezek az elvek:

  • Ugyanazok a szabályok mindenkinek.

  • A Szolgáltatásra vonatkozó adatoknak elegendőnek kell lenniük ahhoz, hogy a felhasználó kérésére pontos és helyes tájékoztatást kapjon.

  • Minden adat feldolgozásra kerül a Yandexben.

  • A kimenet minőségének fenntartása érdekében a Yandexnek elegendő információval kell rendelkeznie a partner tevékenységeiről. A hirdetési feladatok megoldásához a partnernek minden szükséges adatot meg kell adnia a Yandexnek, beleértve a Yandexhez való csatlakozást is. Metrica.

  • Az engedélyezés és a Yandex fizetési rendszer támogatása.

  • A partnerválaszokhoz való hozzáférés átlátható kereskedelmi feltételek mellett történik.

  OLVASS TOVÁBB:  A legjobb keresési eredmény a Google szerint? Meglepetés, maga a Google! [Tanulmány]
  OLVASS TOVÁBB:  A Google Search Console megváltoztatta az eseményjelentéseket

  A Yandex már több nagyvállalatnál megkezdte a dúsított partnerválaszok tesztelését, és mindenkit arra ösztönöz, hogy most csatlakozzon ehhez a kísérlethez.

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában