More

  A Yandex javasolta az online mozik kimenetének megváltoztatását

  Most kiválaszthat egy mozit, majd közvetlenül a keresési eredményekben kezdheti meg a megtekintést.

  Szeptemberben a Yandex számos alternatívát mutatott be dúsított válaszokkal: könyvszolgáltatásokhoz, Profi.ru és most az online mozikba.

  A Yandex okból új formátumot kínál. 2021. április 1-je óta a FAS kötelezte a Yandexet, hogy egyenlő demonstrációs feltételeket biztosítson a versenytársak számára. A Yandex ezt nem adta meg, áprilisban pedig az FAS indított egy ügyet.

  Ezután a Yandex alternatívát kínált az online mozik számára kiterjesztett válaszok formájában, azzal a lehetőséggel, hogy közvetlenül a keresésből vásároljon. A kimeneten elsőbbséget élvez az a platform, ahol a megtekintés olcsóbb, hasonló videofelbontással; az árat közvetlenül a widget jelzi.

  Az Okko már megerősítette, hogy a tesztelés megkezdődött, de túl korai beszélni az eredményekről-jegyezte meg a vállalat.

  A Yandex-szel való ingyenes integráció lehetőségei minden engedélyezett tartalommal rendelkező videó hosting webhelyen elérhetők lesznek. A dúsított válaszok használatához először elő kell készítenie egy takarmányt, majd el kell küldenie a Yandexnek. A funkciót jelenleg csak az Okko mozi teszteli.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google Search Console megváltoztatta az eseményjelentéseket

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában