More

  A Yandex elindítja a Szolgáltatást olyan dokumentumokkal való együttműködéshez, mint a Google Docs

  A szolgáltatás lehetővé teszi a dokumentumok online létrehozását és szerkesztését.

  A dokumentumok segítségével a felhasználók táblázatokat, szöveges fájlokat, adatbázisokat és prezentációkat hozhatnak létre és szerkeszthetnek. A szolgáltatás mind a mobil eszközök, mind az asztal számára elérhető. Egyszerre dolgozhat egyetlen dokumentumon a különböző eszközök kollégáival.

  Яндекс запускает сервис для работы с документами по типу Google Docs1

  A szolgáltatás lehetővé teszi az adatok irodai csomag nélküli kezelését. A felhasználó Yandex-fiók nélkül is hozzáférhet a dokumentumokhoz a szolgáltatáson keresztül.

  Eddig a” dokumentumok ” csak néhány felhasználó számára érhetők el. A szolgáltatás gyorsabb elindításához használja a linket.

  Néhány felhasználó felhívta a figyelmet a “dokumentumok” hasonlóságára a Riga projekttel csakirodában. A programozóknak már sikerült bejutniuk az új szolgáltatás oldalának forráskódjába, és megtudniuk, hogy csakaz irodát sokszor említik benne. Maguk a fejlesztők még nem kommentálták ezt a pontot.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex domainnevek helyett webhelyneveket kezdett megjeleníteni

  Friss cikkek

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában