More

  A Yandex.A levél visszaigazolást kapott a levelek fogadására

  A felhasználó képes lesz korlátozni a bejövő e-maileket, egyik sem jut hozzá előzetes megerősítés nélkül.

  A Yandex szerint minden nap a felhasználók több mint 60 millió e-mailt olvasnak és törölnek. A Yandex úgy döntött, hogy tiszta leveleket készít felesleges e-mailek és spam nélkül.

  В Яндекс.Почте появилось подтверждение для приема рассылок1

  A Yandex 360 előfizetők új funkciója lehetővé teszi a levelezőlisták vezérlését: az e-mailek nem érkeznek meg további hozzájárulás nélkül az e-mailben. A Mail képes azonosítani a fontos betűket, így a mozijegyek vagy a vonatjegyek nem vesznek el.

  “Az eszközökön látjuk, hogy a postai küldemények helyzete egyre rosszabb. Egyre több levél van, de egyre ritkábban nyitják meg őket. Fontos e-mailek elvesznek a felesleges üzenetek áramlásában, a vállalatok nem tudják elérni az ügyfeleket. Ezért gondoskodtunk arról, hogy a személy maga kezelje a helyzetet, és nem kapott olyan leveleket, amelyeket nem megerősített” – mondta Vladimir Rusinov, a Yandex 360 termék vezetője.

  A meg nem erősített leveleket a “levelek kezelése” fül levelezési beállításaiban találhatja meg. Itt is letilthatja őket. A levelek megerősítése a Mail webes verziójában működik.

  OLVASS TOVÁBB:  Jogi személyekre és vállalkozókra vonatkozó adatok jelentek meg a Yandex keresésben

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában