More

  A Yandex 60,5 millió dolláros bírságot fizethet

  Egy osztály kereset pert a visszaélés widgetek.

  Beszéltünk a Yandex elleni ügyről, amikor sok nagyvállalat kollektív panaszt nyújtott be az FAS-hoz azzal az állítással, hogy a Yandex visszaélt erőfölényével a piacon. A Yandexet különösen azzal vádolták, hogy olyan widgeteket használt, amelyek a felső és a keresési forgalom jelentős részét teszik ki.

  A közelmúltban a Yandex jelentést tett közzé a lehetséges bírságok becsléséről ebben az esetben. A szakértők szerint az összeg 4,377 milliárd rubel (körülbelül 60,5 millió dollár) lehet. Ez az összeg magában foglalja a szabályozási és jogi kérdések megoldását, beleértve a FAS által vizsgált közigazgatási ügy rendezését is.

  A monopóliumellenes bírságok mellett a Yandex a jelentésben más, a foglalkoztatási igényekkel, az adatokkal és az adatvédelmi kérdésekkel kapcsolatos jogi eseteket, valamint a Taxi szegmensben bekövetkezett balesetekkel kapcsolatos kompenzációt is jelezte. Az elszámolás összege további 3,275 milliárd rubel (45,2 millió dollár) lesz.Emlékeztetünk arra, hogy tavasszal a szépség gömb csoportos keresetet nyújtott be a Yandex ellen a “varázslók”visszaélése miatt.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google lehetővé teszi a SEO szakemberek számára, hogy teszteljék tudásukat a szkennelésről

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában