More

  A Yandex 12 millió kalózlinket távolít el a SERP-ből

  A Roszkomnadzor által meghirdetett memorandum meghosszabbításával kapcsolatban.

  A videohoszting-tulajdonosok, a keresőmotor-üzemeltetők és a szerzői jogok birtokosainak képviselői 2018 novemberében aláírták a Roskomnadzor oldalon a szerzői jogi védelem területén folytatott együttműködési megállapodást. Hatása 2021. január 31-én lejárt, de nemrégiben vált ismertté, hogy a hat hónap – 2021. augusztus 1-ig.

  A Roszkomnadzor sajtószolgálata arról számolt be, hogy 11,7 millió kalóz tartalomra mutató linket távolítottak el a Yandex keresési eredményeiből. A memorandum szerint a keresőmotoroknak öt percenként ellenőrizniük kell a tiltott linkek nyilvántartását, és hat órán belül el kell távolítaniuk őket.

  “A törvényjavaslat elfogadásával a kalóz tartalom elleni küzdelem mechanizmusai, amelyeket az Memorandum kidolgozott, azokra a vállalatokra is vonatkoznak, amelyek nem írták alá ezt a dokumentumot” – jegyezte meg az RKN.

  Jelenleg a memorandum résztvevőinek listája a következő vállalatokat tartalmazza: Channel One JSC; FSUE “VGTRK”; “STS Media”; JSC Gazprom-Media Holding; JSC “National Media Group”; Film- és Televíziós Producerek Szövetsége; Egyesület “Internet Video”; Yandex LLC; Mail.ru Csoport; Rambler Group; LLC “GPM Partner”; LLC “Roform”; LLC “Kinopoisk”; Animációs Film Egyesület.

  OLVASS TOVÁBB:  Google újratervezett SERP-k mobil eszközökhöz

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  A Google Ads egyetlen portfóliót hozott létre az összes fiók kezeléséhez
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában