More

  A webmestereknek le kell cserélniük a Yandex.Money és a Yandex.Checkout logókat

  Február 15-ig minden platformon ki kell cserélnie a logókat YuMoney-ra és YuKassa-ra.

  Miután a Sberbank megszerezte a Yandex.Money szolgáltatást, újbóli márkajelzést hirdettek. A Yandex.Money szolgáltatás YuMoney, a Yandex.Kassa szolgáltatás pedig YuKassa nevet kapta. Az új márkára való teljes átállást 2020. december 15-re tervezték.

  A webmestereknek le kell cserélniük a Yandex.Money és a Yandex.Checkout logókat

  Ha továbbra is régi logókat használ az erőforrásokon, akkor azokat február 15-ig el kell távolítani vagy újakra kell cserélni. A YuMoney webhelyen megtalálható egy útmutató, hogyan lehet ezt megtenni.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a változtatások nemcsak a logót, hanem néhány technikai részletet is érintettek. Például a szolgáltatás előző verziójával ellentétben a YuMoney-nak nincs szüksége Yandex-fiókra, és csak egy e-mail vagy telefonszám elegendő. Ki kell cserélnie a Pénztár vagy a Pénzszámla személyes fiókjának összes képernyőképét is, ha azokat a Súgóban használta.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex 12 millió kalózlinket távolít el a SERP-ből

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  A Twitter kibővíti a szerzőkkel való együttműködés lehetőségeit
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában