More

  A webhelyek SEO promóciójának fő hibái

  A webhelytulajdonosok és a kezdők számára, a SEO-ban végzett évek során hatalmas számú helyszíni ellenőrzést végeztem, mind teljes fizetett, mind ingyenes. Tapasztalatom azt sugallja, hogy az erőforrások tulajdonosai által a Promócióval kapcsolatos hibák ugyanolyan típusúak. 

  Ebben a cikkben elmondom neked a népszerű hibákról, amelyek kijavításával javíthatja a SEO hatékonyságát. 

  Hiba 1. Az oldal kulcsainak újra optimalizálása 

  Gyakran találkozom azzal, hogy a webhelytulajdonosok a megtakarítás érdekében elegendő ingyenes vagy olcsó kurzust fognak látni, például a Markin vagy a Shulga-tól, és megkezdik módszereiket a webhelyükre. Néha működik, de leggyakrabban spamnek bizonyul. 

  Az ilyen szerkesztések után a helyszín magas pozíciói, ha voltak, esnek. Az erőforrás tulajdonosa zavartan tovább súlyosbítja a helyzetet – például nagyszámú horgonykulcsot vásárol. 

  Fontos megérteni, hogy mind az egyik, mind a második “tanár” vitathatatlanul jól sikerült, de helytelen vakon megismételni őket. 

  Mi a teendő. A kulcsszavakat be kell ágyazni az oldalra, de fontos, hogy ne felejtsük el ellenőrizni a kulcs sűrűségét, hogy a százalék ne menjen le a skáláról. Javasoljuk, hogy elemezzék a versenytársakat, és számítsák ki a kulcssűrűség átlagos százalékát/akinek az oldalán van. Csak ezt követően a kulcsszavakat végre kell hajtani az oldalon. 

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan változott az online oktatás a világjárványban és mit kell megtanulni 2021-ben

  Mint a gyakorlat azt mutatja, a legtöbb esetben a kulcssűrűség ideális aránya az oldalon 2,5-5%, a témától és a versenytől függően. Bármi más, az esetek 90%-ában SPAM. 

  A kulcsszavak sűrűségének ellenőrzéséhez speciális szolgáltatásokat használhat, például Advego, Sbup, Istio stb. 

  Hiba 2. Linkek vásárlása 

  Nem számít, mit mond valaki, a linkek mind a Google, mind a Yandex számára fontosak. A különbség csak a fontosság arányában van. 

  A keresőmotorok többször is elmondták, hogy nem az oldalon található linkek száma fontos, hanem azok minősége. Még mindig nem értem, hogy sok webhelytulajdonos miért olyan közömbös ehhez. Az egyik tényező a pénzmegtakarítás, de ahogy a gyakorlat azt mutatja, az ilyen megtakarítások nem vezetnek semmi jóhoz. 

  OLVASS TOVÁBB:  Miért van szükség egy webhelyre átfogó ellenőrzésre, valamint arra, hogyan kell azt az SE rangsor segítségével elvégezni

  Most sok webhely emelte a linkek árát, ezért a vásárlók olcsóbb lehetőségeket kerestek. A legolcsóbbak pedig nem a legmagasabb minőségűek. Ennek eredményeképpen kiderül, hogy a webhelyre érkező bejövő linkek száma növekszik, de alacsony minőségük miatt az erőforrás legalább nem kap semmit a SEO szempontjából, legfeljebb szankciók alá esik. 

  Основные ошибки при SEO-продвижении сайтов

  Основные ошибки при SEO-продвижении сайтов

  Érdemes megemlíteni azt is, hogy 2021-ben sokan vásárolnak horgony linkeket tömegesen, ami szintén negatívan befolyásolja a webhely egészének promócióját. 

  OLVASS TOVÁBB:  A digitális ügynökségek és szabadúszók megosztják 2021-re vonatkozó terveiket

  Mi a teendő. Én, mint sokan mások, úgy gondolom, hogy a horgonykapcsolatok aránya nem haladhatja meg a 30-40%-ot, a többi linknek nem horgonynak kell lennie. Ezenkívül nem szabad egy típusú linket vásárolni, például a cikkekben. Jobb, ha a fórumok linkjeivel hígítjuk őket, ha kereskedelmi projekted van, akkor a regionális könyvtárakból. 

  Hiba 3. Ismétlődő oldalak 

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában