More

  A VKontakte frissíti videó platformját

  Most még a gyenge számítógépek is képesek lesznek látni a videót 4K minőségben.

  A VKontakte bejelentette videó platformjának újraindítását. Most a streaming technológia megszünteti a nézők egyidejű számának korlátozását.

  Minden felhasználó most megtekintheti a kiváló minőségű és 4K. a funkció jelenik meg Chromecast és Airplay. Megjelenik iOS-en, Androidon és a VKontakte asztali verzióján.

  A 4K-ig terjedő nehéz videók támogatása miatt a VKontakte most támogatja a 256 GB-ig terjedő videók letöltését. Az új beállításoknak köszönhetően 7 új videominőségi paraméter jelent meg a videolejátszóban. Az új funkciók mindegyike úgy van kialakítva, hogy automatikusan beállítsa az internetkapcsolat sebességét. A telepítés automatikusan meghatározza a legjobb megtekintési élményt.

  A VKontakte további jellemzője a kép a képben-segítségével megtekintheti a videókat anélkül, hogy megszakítaná a navigációt a mobilalkalmazásban. A mini-lejátszó összeomlik egy mini-ablak erre.

  A szolgáltatás már elérhető az iOS számára, a jövőben pedig minden termék esetében megjelenik mail.ru csoport.

  OLVASS TOVÁBB:  Google markup kiemelve fejezetek videók már megjelent béta

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában