More

  A VKontakte for Business elindítja az árlistákat a közösségekben

  Az új szakasz a szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások számára készült.

  A VKontakte for Business új eszközt adott a közösségek számára-a” Szolgáltatások ” részt. A szolgáltatások árlistái a közösségekben megjelenő termékekként jelennek meg, funkcionalitásuk hasonló lesz hozzájuk.

  A termékekkel ellentétben azonban a szolgáltatásoknak van egy linkje a címre (ez akkor kényelmes, ha a kiválasztott szolgáltatás nem érhető el vállalkozásának minden ágában), fénykép nélkül is elhelyezhető, a költség pedig saját árkategóriával rendelkezhet.

  ВКонтакте для бизнеса запускает прайс-листы в сообществах1

  A termékbemutató és a szolgáltatások árlistája kiegészítheti egymást a Közösségen belül. Az általános listában kombinálhatja azokat a termékekkel az egyszerű navigáció érdekében.

  Minden közösség összekapcsolhatja az árlistákat, a témától függetlenül. Az árlista elérhető az asztalon, a mobil verzió az Androidra, majd később a szolgáltatások megjelennek az iOS-en. A fejlesztők azt is ígérik, hogy ez csak a kezdete a fejlesztés a keresési platform, valamint a szolgáltatásnyújtás.

  OLVASS TOVÁBB:  A Rumble videóplatform 6 milliárd dollár ellen bepereli a Google-t

  Friss cikkek

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában