More

  A VK elindítja saját postai szolgáltatását

  A fejlesztők a rendszer megbízhatóságára, a minimalista tervezésre, valamint a szolgáltatás testreszabásának képességére összpontosítanak.

  A tanév elejére a VKontakte új szolgáltatást indít az ökoszisztémájában-a VK Mail. Az új eszköz az oktatási és munkahelyi problémák megoldásában nyújt segítséget. Hét nagyvállalat, köztük az Ozon, a Wildberries és a Lamoda már kapcsolatban van vele, és hamarosan más játékosok is csatlakoznak hozzájuk. A levél segítségével gyorsan beszélgethet az eladóval, tisztázhatja a megrendelés részleteit.

  VK запускает свой почтовый сервис1

  Az e-mailbe egyetlen VK Connect-fiókon keresztül léphet be, amely felelős a szolgáltatás biztonságáért. A szolgáltatás elindítását követő első 30 napban gyönyörű nevet rendelhet a VKontakte oldal címéhez. Ezt akkor is megteheti, ha frissíti a profil címét.

  A fejlesztők megjegyzik, hogy a VK Mail nem lesz alternatíva mail.ru fő feladata a VKontakte ökoszisztéma fejlesztése, valamint a platform fiatal közönségének kényelmes eszköze. Testreszabhatja magának a profiltervezést úgy, hogy kedvenc témát választ népszerű matrica karakterekkel vagy emlékezetes helyekkel, például az énekes házával.

  VK запускает свой почтовый сервис2

  A levélnek a gépi tanuláson alapuló” intelligens válaszok ” funkciója is lesz, képes leiratkozni a nem kívánt levelekről egy kattintással, valamint beépített spam elleni védelemmel, amelyet az idő múlásával is kiképeznek. A Vk Mail már elérhető a VKontakte asztali verziójához, valamint az Android és iOS alkalmazásokhoz. Emlékeztetünk arra, hogy augusztusban a VKontakte frissítette videóplatformját, és a 4K videót még gyenge gépekhez is elérhetővé tette.

  OLVASS TOVÁBB:  Az Amazon megváltoztatta a jutalékok kiszámításának feltételeit

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában