More

  A Visa kártyatulajdonosok képesek lesznek törölni a kártyaadatokat a webhelyekről

  A MasterCard hasonló szolgáltatást is fejleszt.

  A Visa olyan szolgáltatást indított Oroszországban, amelynek segítségével a kártyabirtokosok ellenőrizhetik, hogy a kártya milyen fizetésekre van aláírva, és amelyben az online áruházak adatait tárolják. Az előfizetések felfüggeszthetők, a webhelyekről származó adatok törölhetők.

  Ez a funkció lehetővé teszi az autopayments megakadályozását, ha a felhasználó elfelejtette leválasztani a kártyát, valamint harcolni a banki adatok szivárgása ellen.

  A bankok kezdik felkészülni a szolgáltatás bevezetésére. Erről a VTB, a Home Credit és az MTS Bank számolt be. Tervezik a technológia bevezetését az SKB bankban, tanulmányozzák a kérdést a Rosbankban, a PSB-ben, az UBRiR-ben és a Dom-ban.rf ” és Novikombank.

  A MasterCard is hasonló szolgáltatást hajt végre, a Nemzeti Fizetési Kártyarendszer — a Mir kártyaüzemeltető-megjegyzi, hogy a funkciót már tesztelték a gyors fizetési rendszerben.

  Azt tervezi, hogy használja az új funkciót, amikor elérhetővé válik?

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex teszteli a kereskedelmi ajánlatok kibocsátását

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában