More

  A videók fizetett promóciója tiktokban

  Tavaly, Laikni és eLama kiadott egy oktatási tanfolyamot “Tiktok in 9 video tutorials”. Egy hónapig részletesen elmondtuk, mi a TikTok, hogyan lehet reklámkampányt indítani benne. A videó tanfolyamokat ezen a linken tekintheti meg. 

  De a közösségi hálózatok hirdetési lehetőségei folyamatosan bővülnek. Nem is olyan régen a TikTok új formátumot vezetett be a Spark Ads videók népszerűsítésére. Ezért ma szeretnénk bemutatni egy bónusz leckét a videó tanfolyamra. Ebben a leckében elmondjuk, hogyan lehet elindítani a videó fizetett promócióját a tiktokban, és növelni az elkötelezettséget és a tudatosságot. 

  A videók fizetett promóciója tiktokban 

  Azok a felhasználók, akik videókat tesznek közzé a Tiktokon, legalább egyszer gondolkodtak azon, hogy milyen nagyszerű lenne a videó reklámozása. A TikTok videókat a Spark Ads hirdetési formátum segítségével reklámozhatja. 

  Egy ilyen hirdetés elindításához videót kell vennie a TikTok-fiókjából, át kell helyeznie a TikTok Ads hirdetési platformra, majd konfigurálnia kell a közönséget a hirdetés megjelenítéséhez. Ugyanakkor a felhasználók kedvelhetik és megoszthatják a videókat, feliratkozhatnak egy fiókra ugyanúgy, mint a szokásos videókban, valamint a céloldalra is eljuthatnak, ha a hirdetésben meg van adva. Ezek a funkciók a “Reach”, “videó megtekintés”, “interakció”, “forgalom”, “konverziók”, “alkalmazás telepítése”céljából érhetők el. Többet megtudhat arról, hogy ezek a célok hogyan működnek a felvétel egyik webinárjában. 

  A hirdetéseket a tiktokban közvetlenül a hirdetési szekrényből futtathatja. De regisztrálhat az eLama szolgáltatásban is, hogy működjön együtt a TikTok reklámmal.

  OLVASS TOVÁBB:  IPS vagy AMOLED: mi a különbség az ilyen típusú képernyők között, és melyik a jobb választani

  Kitaláljuk, hogyan adjunk hozzá egy videót a tiktokból a Tiktok hirdetésekhez. 

  Nyissa meg a TikTok alkalmazást okostelefonjáról, nyissa meg a videót, amelyet támogatni szeretne, kattintson a három vízszintes pontra. A videó beállításaihoz kerül. 

  Kattintson a” hirdetési beállítások ” elemre. Olvassa el és fogadja el a hirdetési tartalom használati feltételeit, majd mozgassa a kapcsolót jobbra annak érdekében, hogy engedélyt adjon a videó reklámozására. Így képes lesz reklámozni ezt a videót, valamint átruházni a jogokat a vállalkozókra, vagy megrendelni a videó hirdetését egy jól ismert jelölőtől.  

   

  A videó állapota automatikusan megváltozik. Ha privát lenne, nyilvánosságra kerülne.  

  Kattintson az “Ok” gombra, majd a “kód létrehozása” gombra kattintva létre kell hoznia a kódot. Válassza ki az engedély érvényességi idejét (ha szükséges, ez az időtartam meghosszabbítható). Kattintson Az “Engedélyezés”Gombra.  

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet sajtóközleményt írni közzé

  Платное продвижение роликов в TikTok

  Másolja a megjelenő kódot. Mentse el magának, hogy később használja a hirdetési platformon, vagy küldje el a hirdetési vállalkozónak.  

  Платное продвижение роликов в TikTok

  Lépjen a Tiktok hirdetésekre az” eszköz “lapon, a” kreatív ” szakaszban.  

  Платное продвижение роликов в TikTok

  Egy olyan oldalra kerül, ahol hirdetéseket hozhat létre, beleértve a TikTok videójának feltöltését reklámozásra. Ehhez lépjen a”Spark hirdetések publikációi” fülre. Kattintson a” jóváhagyás igénylése ” gombra, majd illessze be ugyanazt a kódot, amelyet a TikTok alkalmazásban másolt a megnyíló ablakba.  

  Платное продвижение роликов в TikTok

  Kattintson a” Keresés “gombra, majd a”Megerősítés” gombra. Miután megjelenik a” jóváhagyott ” állapot, a videó reklámozható. 

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet sajtóközleményt írni közzé

  Платное продвижение роликов в TikTok

  Lépjen a ” hirdetési kampányok “fülre, majd kattintson a” Létrehozás “gombra, válassza ki a hirdetés célját, például a”Konverziók” lehetőséget. 

  Платное продвижение роликов в TikTok

  Hozzon létre egy hirdetési csoportot: adjon nevet, válasszon ki egy pixelt (ha közönséget küld a webhelyre), elhelyezési helyet, például csak TikTok. Jobb, ha hagyjuk a videók kommentálásának és letöltésének lehetőségét.  

  Реклама ролика в TikTok7

  A közönséget a “célzás” blokkban konfigurálhatja. Javasoljuk, hogy válassza ki azt a nyelvet, amelyet a közönséggel beszél.  

  Платное продвижение роликов в TikTok

  Állítsa be a napi költségvetést, állítsa be az újracímkézést. Ha a “Konverziók” lehetőséget választotta, akkor állítsa be annak költségeit. Kattintson a” Tovább ” gombra.  

  Платное продвижение роликов в TikTok

  Платное продвижение роликов в TikTok

  A következő lépésben konfigurálnia kell a hirdetést. Adjon nevet, majd váltson a ” meglévő kiadványok használata “fülre, kattintson a” TikTok post ” gombra, majd válassza ki az alkalmazásból letöltött bejegyzést.  

  Ezután magának a hirdetésnek kell szerkesztenie. A szöveg automatikusan fel van húzva a videóból, nem változtatható meg. 

  Adja hozzá a linket és az UTM címkéket. 

  Платное продвижение роликов в TikTok

  Ha egy felhasználó szereti a hirdetést, vagy rákattint a becenevére, akkor a TikTok oldalra kerül. Ha rákattint a gombra, akkor eljut a webhelyre, ha a webhelyet hozzáadták a hirdetési beállításokhoz. 

  Az összes beállítás után kattintson a” Küldés ” gombra, a hirdetés moderálásra kerül. 

  A TikTok-ban történő reklámozás segítségével az értékesítési csatorna minden szakaszában dolgozhat: a szükséglet kialakulásától a termék piacra dobásáig a vásárlásig. Figyelemmel kísérheti a reklám hatékonyságát a TikTok reklámszekrényben.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában