More

  A Telegram napi 70 millió új felhasználót kapott

  Ez abszolút rekord a hírvivők regisztrációjának növekedésében a történelemben.

  A Facebook Instagram és a WhatsApp működését megzavarta, hogy a felhasználók tömeges átállása más szolgáltatásokra és hírnökökre, különösen a Telegram-ra. Ahogy Pavel Durov a Telegram csatornáján beszámol, nagyon büszke arra, hogy a messenger csapata megbirkózott egy ilyen mennyiségű munkával, és üdvözölte az összes új felhasználót.

  “Arra kérem meglévő felhasználóinkat, hogy köszönjenek az újonnan érkezett barátaiknak, segítsenek nekik kicsomagolni, és mondják el nekik, hogy mi van raktáron. Győződjön meg róla, hogy itt maradnak, és megérteni, hogy miért Telegram fény évvel a verseny előtt. Új felhasználók számára a következőket szeretném mondani-Üdvözöljük a Telegramban, a legnagyobb független üzenetküldő platformon. Nem hagyunk cserben, amikor mások teszik.”

  Mint korábban beszámoltunk, a messenger sebessége kissé csökkent az új felhasználók nagy beáramlása miatt, de Durov azt mondja, hogy ilyen probléma csak Észak-és Dél-Amerikában merült fel, ahol egyszerre rohantak regisztrálni. Ami a messenger munkáját illeti Európában és a FÁK-ban, nem volt probléma a Telegram teljesítményével.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google Discover új bannert tesztel az oldal tetején

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában