More

  A neurális hálózat véleménye megjelenik a Yandex-en. Piac

  Az AI összegyűjti az összes vásárlói vélemény lényegét egy tömör áttekintésben.

  A Yandex elkezdte használni a mesterséges intelligenciát, hogy időt takarítson meg a felhasználók számára. Az AI elemzi a termék valódi vásárlóinak véleményét, talál egyezést, összefoglalja, összegyűjti őket egy áttekintésben. Egy ilyen összefoglaló értékelés lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy gyorsan benyomást keltsen a termékről, anélkül, hogy több száz véleményt tanulmányozna, és eldönti, hogy megfelel-e neki vagy sem.

  A generált áttekintés első része összefoglaló megjegyzést tartalmaz a termékről, a második rész pedig a felhasználók által leggyakrabban megjegyzett funkciók listáját tartalmazza. Például zajszint, építési minőség, tervezés.

  На Яндекс.Маркете появятся отзывы от нейросети

  Találtunk egy érdekes megjegyzést az építész a gépi tanulás Softline Digital Lab Nikolay Knyazev:

  “Sok buktató van egy ilyen rendszer megvalósításában. Például meg kell különböztetni az “előző helyett vásárolt” véleményeket, amelyek egy nap alatt lebomlottak “és” egy nap alatt lebomlottak”: az első esetben egy másik termékről beszélünk, a második pedig a szóban forgó termékről.Külön nagy feladat az ilyen generált felülvizsgálatok megfelelőségének felmérése: az összes fontos pont tükröződik-e benne? Minden tulajdonság megerősítést talál a felülvizsgálatokban, vajon a neurális hálózat megszépítette-e a terméket? Ezeknek a mutatóknak a ismerete nélkül lehetetlen meghatározni a munka minőségét, ezért az system.In mindenesetre a felülvizsgálati aggregáció iránya, vagy tágabb értelemben-összegzés, nagyon aktívan fejlődik az NLP boommal az elmúlt években, így a közeljövőben egynél több hasonló szolgáltatást fogunk látni.”

  A neurális hálózatról érkező visszajelzések automatikusan generálódnak, először a Yandex alkalmazottai ellenőrzik őket: keressenek hibákat, szemantikai pontatlanságokat a szövegben.

  OLVASS TOVÁBB:  Az Állami Duma fontolóra veszi a WhatsApp bezárását Oroszországban
  OLVASS TOVÁBB:  A WordPress új verziója komoly sebezhetőséget rögzített

  Jelenleg körülbelül 50 ezer népszerű termék érhető el a webhelyen, valamint a Yandexben.Piaci alkalmazás, de még nem látható minden felhasználó számára. A közeljövőben mindenki látni fogja őket.

  Mit gondol az ilyen felülvizsgálatok megvalósíthatóságáról és jövőjéről? Ossza meg a megjegyzéseket!

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában