More

  A moszkvai bíróság ismét bírságot szab ki a Google-ra-most 14 millióért

  Ennek oka a tiltott tartalom eltávolítása.

  A Moszkvai bíróság megállapította, hogy a Google LLC bűnös elkövetésével közigazgatási bűncselekmények Cikk alapján: Rész 2. Rész 4. Cikk 13.41 a Közigazgatási Kód, az orosz Föderáció-Megsértette az eljárás korlátozza az információhoz való hozzáférés, információs források hozzáférése, amelyre a korlátozás összhangban a jogszabályok, az orosz Föderáció, a tájékoztatási, információs technológiák, valamint az információs védelem, valamint a (vagy) az eljárás törlésére vonatkozó adatok.

  Roskomnadzor korábban arról számolt be, hogy a YouTube megtagadta több mint 5 ezer tiltott anyag eltávolítását. Az év eleje óta 11 protokollt adtak ki a Google LLC-vel kapcsolatban. 

  Két protokoll szerint a Google köteles 4 millió 1, 5 millió rubelt fizetni a tiltott információk törlésének megtagadásáért.

  A bíróság további 5 millió, 1,5 millió és 2 millió rubel összegű bírságot is kiszabott, amiért megtagadta a tiltott információk törlését és az orosz felhasználók adatbázisainak lokalizálását. Összességében a keresőmotor köteles több mint 14 millió rubelt fizetni.

  OLVASS TOVÁBB:  Új funkciók a Google App hirdetésekben

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában