More

  A moszkvai bíróság 36 millió rubelre bírságolta a Facebook-ot, a Twittert és a WhatsAppot

  Az orosz felhasználók adatainak lokalizációjáról szóló törvény be nem tartása esetén.

  FacebOok bírságot kapott 4 millió rubelt, Facebook — 15 millió rubel, illetve Facebook — 17 millió rubelt, amelyet a határozat a Tagansky Kerületi Bíróság a Moszkvai ismételt megsértése a lokalizáció PD része szerinti 9-13. Cikk az Igazgatási Kód, az orosz Föderáció része. Cikk 8. 13.11 a Közigazgatási Kód, az orosz Föderáció.

  Jogszabályaink szerint a PD üzemeltető köteles biztosítani az Orosz Föderáció lakosainak személyes adatainak rögzítését, módosítását, felhalmozását az Orosz Föderáció területén található adatbázisok felhasználásával. Ezek a követelmények lehetővé teszik számunkra, hogy biztosítsuk az orosz felhasználók személyes adatainak biztonságát.

  Az Orosz Föderáció felhasználói adatainak lokalizálásának szükségességére vonatkozó követelmények 2015 óta érvényesek, de a tárolásukért való felelősség csak 2019-ben jött létre. Azóta több mint 600 vállalat lokalizálta az adatokat.

  Vegye figyelembe, hogy 2020-ban a Facebook és a Twitter már bíróság elé került e cikk alapján, és 4 millió rubel bírságot szabtak ki. A Facebook kifizette a bírságot, de a Twitter nem.

  OLVASS TOVÁBB:  A francia trösztellenes hatóság 220 millió euróra bírságolta a Google-t

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában