More

  A Likeney legjobb tartalma 2020-ra

  Az új év első napjaiban hagyományosan kiválasztjuk a legjobb cikkeket a tavaly megjelentek közül. Itt összegyűjtöttük azokat az anyagokat, amelyek a legtöbb lájkot és megtekintést gyűjtötték össze.

  Ha ezt elmulasztotta, ideje felzárkóznia!

  Leginkább

  23 429 lájk – Nyári feladat: Bill Gates könyveket és filmeket javasol Bill Gates blogbejegyzést tett közzé arról, hogy mely könyveket és tévéműsorokat érdemes elolvasni és megnézni. Hasznos és érdekes.

  9050 lájk – TikTok 9 videó oktatóanyagban: A közönség létrehozása A lájkok és az eLama közös projektet készítettek a TikTok reklámozásának bonyolultságairól. A legnépszerűbb oktatóanyag a TikTok hirdetésformátumokkal való helyes működésről szól.

  2694 kedvelés – Mi az önszigetelés színe, vagy mit kell tudni a szín pszichológiájáról a reklámban? A jó szándékú ügyfelek cikkeket olvasnak a reklám színpszichológiájáról annak reményében, hogy fokozzák a formatervezés eladási tulajdonságait. Sajnos ezek a tippek nemcsak azt teszik lehetővé, hogy az eladások ne növekedjenek, hanem csökkenhessenek is. A cikkben az ujjakon elemezzük, hogy mi mi és milyen rake jobb, ha nem lépünk.

  1863 kedvelés – Megtanulni az Instagram és a Facebook hirdetéseivel való munkát 7 videóórában: előkészítés a reklámozás elindítására a Facebook hirdetéseken A Like és eLama speciális projekt lecke “Tanulás dolgozni az Instagram és a Facebook reklámozásával 7 video leckében” arról, hogy milyen munkára van szükség a felkészüléshez hatékony Facebook-hirdetések elindítása.

  1376 kedvelés – Hogyan lehet szépen megtervezni az Instagram-profilt, ha nincs pénz fotós számára A karantén alatt az Instagram-fiókok profi keretek nélkül maradtak, amelyek kecsesen illeszkedtek a hírcsatornákba, és az SMM-szakemberek egy része munka nélkül maradt. De vannak olyanok, akik képesek voltak az ügyfeleknek egy remek lehetőséget kínálni, akik az üzleti életben maradtak, sőt a megrendelésekhez még kiegészítést is kaptak. És ez az opció az Instagram sablonjai. Ezért van ez egy nagyszerű ötlet, és ossza meg a fantasztikus elrendezések válogatását.

  OLVASS TOVÁBB:  Fontos a héten: Távirati bevételszerzés és hirdetési frissítések a VKontaktén

  Legtöbbet látogatott

   • Az SMM-vállalatok nyilvánosságának 2020-as minősítésének eredményei

   A Fame 2020 rangsor utolsó táblázata 220 olyan vállalatot tartalmaz, amelyek a közösségi hálózatokban hirdetnek reklámot. Ezeket a márkákat a minősítés válaszadói nevezték meg a felmérés során – összesen 84 SMM ügynökség vett részt a szavazásban.

    • Új évtizedes trendek: Instagram-promóció 2020-ban

    Az elemzők előrejelzései az Instagram promóció legfontosabb trendjeiről. Ebben a cikkben megvizsgáljuk az összes legfontosabb és leghatékonyabb promóciós módszert 2020-ban.

     • 5 jele annak, hogy egy blogger fokozza a követőket az Instagram-on

     Az előfizetők csalásának ellenőrzésére az interneten működő bloggerek sok fizetett szolgáltatással rendelkeznek. Vessünk egy pillantást egy ilyen elemzés ingyenes változatára: a hamis Instagram-fiók 5 jele.

      OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet bevételt szerezni Instagram-fiókjáról

      • 15 könyv a vállalkozásról és a vezetésről, amelyet a TED előadói ajánlanak

      A TED előadói összeállították az ajánlott könyvek listáját. A választék 6 kategóriára oszlik, amelyek mindegyikében találhat magának valami érdekeset és hasznosat.

       • A közösségi média képméretei: legújabb útmutató 2020-ra

       Teljes útmutató a szociális hálózatok összes szükséges képméretéhez: nemcsak profilokhoz, hanem reklámanyagokhoz és videó formátumokhoz is.

       A múltkori háziállatok

       És itt összegyűjtöttük az elmúlt évek cikkeit, amelyeket továbbra is aktívan olvasnak és kedvelnek a Like felhasználói.

       Kedvelések szerint:

       2018 (10 591 lájk) – Hasznos eszközök kreatív tartalom létrehozásához a közösségi médiában
       Az SMM eszköztár sokkal kiterjedtebbé vált azoktól a napoktól kezdve, amikor macskák fényképeivel még mindig lehetett boldogulni.

       OLVASS TOVÁBB:  Szexboltok Oroszországban: a Runet felhasználók véleménye és véleménye

       2018 (10164 kedvelés) – 8 könyv azoknak, akik írnak, vagy csak tervezik az indulást Nem számít, ha összetett cikkek vagy fényes szlogenek írása szerepel a szakmai feladatok listáján, vagy csak arról álmodozol, hogy az írásnak szentelhesd magad. Mindenki megtanulhat írni mindig, ha van rá vágy.

       2018 (5390 lájk) – Ne tedd le holnap: 10 könyv az időgazdálkodásról Az információk túlterheltsége és a halogatás mindenki számára problémát jelent. A cikk 10 könyvet tartalmaz, amelyek szerzői megosztják módszereiket arra vonatkozóan, hogyan lehet megfelelően rangsorolni és elosztani az időt a fontos feladatokra.

       Nézetek szerint:

       2019 – 17 bot a Telegram számára, amelyek nélkülözhetetlenek a csatorna- és csevegési adminisztrátorok számára. A távirati botokat azért hozták létre, hogy megkönnyítsék a csatornaszerzők és a chat-moderátorok munkáját. Összeállítottunk egy válogatást a leghasznosabbak közül. Segíteni fognak a tartalom diverzifikálásában, a saját és más csatornák előfizetőinek tevékenységének kutatásában, valamint a chaten belüli közösség irányításában.

       2019 – TikTok: Amiről tudni lehet, és mi az oka a népszerűségének, úgy tűnik, hogy nincsenek olyan emberek, akik valahogy nem hallottak volna a TikTokról. Úgy döntöttünk, hogy alaposabban megvizsgáljuk, mi ő, mi történik vele és miért olyan népszerű.

       2019 – TikTok: 8 módja a népszerűsítésnek Mi érdekes a TikTok jelenségben, és hogy a vállalkozások hogyan használhatják ezt az új platformot a promócióhoz.

       Ossza meg a megjegyzésekben, hogy a Like 2020-ban mely cikkekre emlékszik?

       Friss cikkek

       A kattintás átlagos költsége a Yandexnél 2020-ban harmadával csökkent

       A Google csak 4% -kal rendelkezik. Az Aori platform szakemberei összefoglalták a kontextuális reklámozás eredményeit az elmúlt évben Oroszországban. Kutatásuk során a szakértők...

       B2B tartalommarketing: Hogyan csinálják a vállalatok a vállalati blogot [kutatás]

       A blogkutatás adaptált fordítása 502 B2B vállalat mintáján. Szeretjük a Backlinko SEO Research-t a nagy mintái miatt. A blog kutatásához lefordítottuk a Google...

       Hogyan tarthatjuk meg a copywritert a keresletben

       Az összes digitális irány között a copywriting nagyon alacsony belépési küszöbértékű terület volt és marad. Szinte minden olyan ember, aki képes többé-kevésbé folyékonyan írni,...

       Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a YouTube-forgalomból

       A SEOnews továbbra is érdekes konferencia-előadások után kutat, és teljesítményértékeléssel ismerteti Önt. Ma a NaZapad 15 konferencia felvétele került a középpontba, amelyet a SeoProfy...

       Python fejlesztő: mi a teendő, ha megtanultad az alapokat

       Választás a Keras és a PyTorch között, és a megoldás magyarázata 2023. január 18., 12 perc A legtöbb kezdő fejlesztő ismeri a Python...

       Kapcsolódó történetek

       HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

       Kérjük, írja be véleményét!
       írja be ide nevét

       Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában